Παπαδόπουλος: «Στο τέλος θα φέρουμε εις πέρας»

Ενα πολύ κρίσιμο παιχνίδι δίνει το Σάββατο (27/1) ο Απόλλων Πατρών κόντρα στον Εθνικό, με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα καθώς ο μοναδικός απών είναι ο Μάριος Ματαλών.

Ο ίδιος πάντως μιλώντας για το ματς αυτό έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και την πολύ μεγάλη προσοχή που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί η Πειραϊκή ομάδα, για να έλθει το νικηφόρο αποτέλεσμα.

«Ο Εθνικός είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει προς το καλύτερο μετά την τελευταία αλλαγή προπονητή που έκανε. Θα έλθει στην Πάτρα με καλύτερη ψυχολογία από τα προηγούμενα παιχνίδια της, είναι ομάδα που τρέχει πολύ και ανοίγει το γήπεδο, έχοντας δυο πολύ καλά γκαρντ.

Εμείς λοιπόν πρώτα και κύρια πρέπει να σταματήσουμε το δημιουργικό τους παιχνίδι και να επιβάλλουμε τους δικούς μας όρους. Πρέπει να είμαστε σίγουρα πιο καλύτεροι σε σχέση με το Ψυχικό και πιο δυνατοί στο κομμάτι των ριμπάουντ και επαναλαμβάνω, να επιβάλλουμε τους δικούς μας όρους στο παιχνίδι. Αν αυτά τα πετύχουμε, νομίζω ότι στο τέλος θα φέρουμε εις πέρας με επιτυχία την αποστολή μας και θα κερδίσουμε», σχολίασε με νόημα ο κόουτς των “μελανόλευκων”.