Παπαθεοδώρου: «Δεν υπάρχει ταβάνι»

Πριν 6 χρόνια αγωνιζόταν στα τοπικά και πλέον η Α1 ανοίγει της πόρτες της να υποδεχτεί τη Κηφισιά. Μετρώντας 4 ανόδους μέσα σε έξι σεζόν οι “κόκκινοι” δείχνουν πως στο δρόμο τους δεν μπορεί να σταθεί τίποτα εμπόδιο. Το όνομα του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι πλέον συνυφασμένο με τις ανόδους και ο νεαρός τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ  για τα τρομερά επιτεύγματα της ομάδας του, η οποία πριν από οκτώ χρόνια αγωνιζόταν σε ανοικτά γήπεδα.

Αναλυτικά:
Για την άνοδο της Κηφισιάς και τα συναισθήματα του:
“Τα συναισθήματα συνεχώς αλλάζουν καθώς υπάρχει πολύ συγκίνηση, μεγάλη χαρά και περηφάνια για την ομάδα και τους παίκτες. Υπάρχουν εναλλαγές συναισθημάτων που διακατέχουν όλους όσους βρίσκονται στην ομάδα. Αυτές οι εναλλαγές μπορούν να δώσουν το στίγμα για το πόσο μεγάλο είναι αυτό που πέτυχε ο σύλλογος. Αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτή η ομάδα πριν 8 χρόνια έπαιζε σε ανοικτά γήπεδα και πριν 6 ήταν στο Α’ τοπικό θα καταλάβετε πολλά. Από αυτές τις συνθήκες λοιπόν πλέον θα κληθεί να αντιμετωπίσει ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Φανταστείτε το μέγεθος της επιτυχίας και της προσπάθειας που έχει γίνει για να πραγματοποιηθεί.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να πω ένα μπράβο στους πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους παίκτες για τον χαρακτήρα, την ποιότητα και την θέληση που έδειξαν”.

Για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό:
“Ήταν ένα παιχνίδι από τα πιο συγκλονιστικά των τελευταίων ετών. Μπορεί να μην είχε μεγάλη ποιότητα αλλά υπήρχαν στοιχεία στο παιχνίδι όπως το πάθος, η θέληση, η αποφασιστικότητα και η ανάγκη για να κερδίσεις κάθε διεκδικούμενη μπάλα που έκανε το ματς συναρπαστικό. Για όσους είδαν το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό, όμως ήταν ψυχοφθόρο για όλους τους πρωταγωνιστές”.

Για την νέα σεζόν που βρίσκει την Κηφισιά για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1:
“Ακόμα δεν έχουμε βάλει στόχους, καθώς δεν έχουμε συζητήσει με την διοίκηση για τη νέα σεζόν. Αυτή η συνάντηση πιθανότατα θα γίνει από την επόμενη εβδομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η ομάδα έχει μάθει να βάζει πάντα ψηλά τον πήχη και τους στόχους. Φέτος ήμασταν η μόνη ομάδα που είχε δηλώσει ανοικτά πως στόχος είναι η άνοδος χωρίς να φοβηθούμε την πίεση που θα δημιουργούσε αυτό. Έχουμε μάθει να είμαστε υπεύθυνοι και δεν φοβόμαστε να αντιμετωπίσουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς. Θα περιμένουμε την συνάντηση με τη διοίκηση για να δούμε ποιος θα είναι ο ρεαλιστικός στόχος που μπορεί να επιτευχθεί. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα συνεχίσει να λειτουργεί βασιζόμενη στις βασικές της αρχές που δεν είναι άλλες από την ομαδικότητα, την καλή διάθεση προς όλους όσους θέλουν το καλό της ομάδας και το κίνητρο που θέλουμε να έχουν προπονητές και παίκτες”.

Για το ταβάνι που μπορεί να έχει αυτή η ομάδα:
“Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι. Το ταβάνι εξαρτάται από το που θα φτάσει η διάθεση που έχει ο πρόεδρος κύριος Παναγιώτης Λατσούδας για να συνεχίσει να στηρίζει υλικά και ηθικά την συγκεκριμένη προσπάθεια. Αυτός είναι ο βασικός υπεύθυνος αυτής της μεγάλης επιτυχίας που έχει ο σύλλογος. Γενικά η επιτυχία είναι για όλη την οικογένεια Λατσούδα, καθώς τα τελευταία 2 χρόνια την προσπάθεια στηρίζει και ο Σωτήρης, ο οποίος τρέχει τα καθημερινά θέματα της ομάδας”.