Παπαθεοδώρου: «Να απαλλαγούμε από το άγχος της παραμονής»

Η νέα νίκη της Εθνικής Εφήβων επί της Σλοβενίας της χάρισε την πρώτη θέση στον όμιλο και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για τη νέα καλή εμφάνιση, αλλά και για τον νοκ άουτ αγώνα της Παρασκευής με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

«Κάναμε μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί παρότι χάσαμε τα δύο πρώτα ματς της διοργάνωσης στον πόντο και από ατυχία δεν καταφέραμε να προκριθούμε στη δεύτερη φάση, δεν απογοητεύτηκαν. Έχουμε παίξει καλό μπάσκετ στο τουρνουά και στα τελευταία τέσσερα ματς έχουμε πάρει ισάριθμες νίκες με πολύ καλή απόδοση» τόνισε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Οσον αφορά τη ρεβάνς με τη Βοσνία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε: «Πλέον έχουμε μία μέρα ρεπό μέχρι το κρίσιμο ματς της Παρασκευής απέναντι στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Δυστυχώς ο χρόνος για ξεκούραση δεν είναι πολύς και υπάρχει και η μετακίνησή μας από το Λιεπάγια στη Ρίγα, όπου θα γίνουν τα τελευταία παιχνίδια της διοργάνωσης. Η αντίπαλος είναι καλή ομάδα, αλλά στα μέτρα μας.

Την αντιμετωπίσαμε στην πρώτη φάση και χάσαμε στον πόντο αστοχώντας στην τελευταία επίθεση. Ελπίζω να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να νικήσουμε για να απαλλαγούμε από το άγχος της παραμονής στην κατηγορία και να διεκδικήσουμε την καλύτερη δυνατή κατάταξη στις θέσεις 9-12».