Παπαθεοδώρου: «Ο δρόμος είναι μακρύς»

Την ευκαιρία να διαγνώσει τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα της ομάδας του είχε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στα πρώτα τρία φιλικά που έδωσε η Εθνική εφήβων στη Βόνιτσα, ενόψει του Ευρωμπάσκετ U18 που θα γίνει στη Λετονία από τις 18 έως τις 28 Ιουλίου.

«Ολοκληρώσαμε το πρώτο κομμάτι προετοιμασίας με τρία δυνατά φιλικά απέναντι σε καλές ομάδες που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είδαμε αρκετά πράγματα, αναγνωρίσαμε κάποιες αδυναμίες που πρέπει να διορθώσουμε και διαπιστώσαμε κάποιους τομείς του παιχνιδιού στους οποίους είμαστε καλοί» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

«Ο δρόμος μέχρι την τελική φάση της διοργάνωσης είναι ακόμη μακρύς. Έχουμε μπροστά μας πέντε δυνατά φιλικά με δύο τουρνουά στην Ιταλία και τη Γαλλία, αλλά και κάποιες προπονήσεις. Μέσα από αυτά θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε, να καλύψουμε τις αδυναμίες μας και να αξιοποιήσουμε τις αρετές που έχουμε σαν ομάδα. Μετά την ξεκούραση της Δευτέρας θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις την Τρίτη στο ΟΑΚΑ και την Τετάρτη το μεσημέρι αναχωρούμε για την Ιταλία».