Παπαθεοδώρου: «Πάντα εντός στόχων»

Η Κηφισιά από το καλοκαίρι είχε θέσει ψηλά τον πήχη θέλοντας τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στην Α1. Μέχρι τώρα η ομάδα των Βορείων προαστίων είναι συνεπής στο στόχο της και ο τεχνικός των “κόκκινων”, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τις δυσκολίες που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν οι υψηλές προσδοκίες αλλά και για το πρωτάθλημα της Α2 που είχε διακοπή του Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε.

Αναλυτικά:

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και πόσο μπορεί να επηρεάσει την Κηφισιά:

“Η διακοπή έρχεται σε μία περίοδο που εμείς προερχόμαστε από πολύ σημαντικά και σκληρά παιχνίδια. Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με πολλά ντέρμπι εντός και εκτός. Η διακοπή μπορεί να βοηθήσει να ξεφύγουμε γα λίγο από την πίεση και την καθημερινότητα της προετοιμασίας για το Σαββατιάτικο παιχνίδι που έρχεται. Από την άλλη πλευρά αυτή την περίοδο είχαμε καλό ρυθμό, ήμασταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση και δεν αντιμετωπίζαμε προβλήματα τραυματισμών. Θα δούμε με το ξεκίνημα κατά πόσο η ομάδα επηρεάστηκε”.

Για την μέχρι τώρα πορεία της Κηφισιάς στο πρωτάθλημα και τον στόχο της ανόδου:

“Εμείς από την αρχή είχαμε θέσει τους στόχους μας και μετά από 16 αγωνιστικές η ομάδα παραμένει συνεπής. Δεν έχει υπάρξει ούτε μία αγωνιστική που να μας βρήκε εκτός στόχων και πλέον θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο, καθώς έχουμε μπει στην τελική ευθεία για να υλοποιήσουμε αυτόν τον στόχο”.

Για το βάρος που υπήρχε καθώς από το καλοκαίρι ο στόχος ήταν ξεκάθαρος και αρκετά υψηλός:

“Ουσιαστικά η δυσκολία του φετινού εγχειρήματος είναι ότι δεν υπήρχε άλλη ομάδα που να έχει θέσει στόχο την άνοδο από την αρχή της χρονιάς. Αυτό γέμισε την ομάδα με μεγάλη πίεση, άγχος και απαιτήσεις. Το θετικό είναι ότι μέχρι τώρα έχουμε αντεπεξέλθει και με το παραπάνω σε αυτήν την πίεση”.

Για το παιχνίδι με την Νίκη Βόλου:

“Είναι ένα παιχνίδι κόντρα στον ουραγό της βαθμολογίας και όλα εξαρτώνται από τη δική μας απόδοση. Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλεια οπότε θα προετοιμαστούμε σαν να παίζουμε με την καλύτερη ομάδα. Κάθε εβδομάδα δίνουμε την ίδια σημασία σε όλους τους αντιπάλους. Η ομάδα του Βόλου κάνει μία προσπάθεια και αξίζει τον σεβασμό μας”.