Παπαθεοδώρου: «Τιμή και κίνητρο…»

Τα τελευταία χρόνια δίνει πάντα το «πράων». Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου κλείσει μόνιμη… θέση στις βραβεύσεις του ΣΕΠΚ, έτσι και φέτος θα βραβευτεί για την άνοδο που πέτυχε με την Κηφισιά στην Α2. Ο 37χρονος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΠΚ για τη μέχρι τώρα πορεία της Κηφισιάς, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι σήμερα το βράδυ θα βραβευτεί για την άνοδο που πέτυχε την περασμένη χρονιά.

Αναλυτικά:

Για τη μέχρι τώρα πορεία της Κηφισιάς στην Α2:

«Θα θέλαμε να βρισκόμαστε σε λίγο καλύτερη βαθμολογική θέση από αυτή που είμαστε τώρα. Πιστεύω ότι μία-δύο νίκες παραπάνω θα μπορούσαμε να τις είχαμε πάρει. Βέβαια είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα που παρουσιάζουμε στο πρωτάθλημα της Α2, καθώς σε κάθε ματς είμαστε ανταγωνιστικοί. Μας στοίχισαν πολύ οι τραυματισμοί των Κολώκα και Πετροδημόπουλου στην αρχή του πρωταθλήματος, καθώς έχασαν έξι και οκτώ ματς αντίστοιχα. Προσπαθήσαμε εκ των έσω να καλύψουμε το κενό με παιδιά λιγότερης εμπειρίας και εν μέρει τα έχουμε καταφέρει. Ευελπιστούμε τώρα που δουλεύουμε όλοι μαζί να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα».

Για τη σημερινή κοπή της πίτας του ΣΕΠΚ στην οποία θα βραβευτεί:

«Είναι μία προσπάθεια που κάνει κάθε χρόνο ο Σύνδεσμος να βραβεύει όσους κατάφεραν να πετύχουν κάτι στο πρωτάθλημα που αγωνίζονται. Είναι κάτι πολύ τιμητικό και δεν αφορά μόνο εμένα αλλά αντιπροσωπεύει όλη τη προσπάθεια που κάνει η διοίκηση, οι παίκτες και οι προπονητές. Αντιπροσωπεύει τη προσπάθεια όλης της ομάδας. Προσωπικά είναι πολύ τιμητικό το γεγονός ότι θα βρεθώ ανάμεσα σε ανθρώπους με πολύ μεγάλη ιστορία στο χώρο. Μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι και στο μέλλον».