Παπαθεοδώρου: «Υπάρχει λάθος της γραμματείας»

Η πικρία από τον τρόπο που χάθηκε το παιχνίδι ήταν εμφανής στο πρόσωπο του Ηλία Παπαθεοδώρου. Ο τεχνικός της Νέα Κηφισιάς μετά το τέλος του αγώνα με τα Τρίκαλα μίλησε για όλα… Για την ατμόσφαιρα του γηπέδου, την τελευταία φάση του αγώνα, αλλά και για το γεγονός πως όποια ομάδα μείνει εκτός ανόδου, θα είναι η αδικημένη.

«Η ατμόσφαιρα πριν το παιχνίδι ήταν αρκετά τεταμένη λόγω κάποιων δημοσιευμάτων και δημοσιεύσεων. Σήμερα όμως έγινε ένα παιχνίδι ξεπέρασε τα πάντα και έγινε ένα μεγάλο παιχνίδι. Το γήπεδο είχε πολύ κόσμο και φανταστική ατμόσφαιρα, υπήρξαν κάποιες βωμολοχίες αλλά αυτά γίνονται παντού. Ουσιαστικά δεν κινδύνεψε ποτέ η  σωματική μας ακεραιότητα και θέλω να το τονίσω αυτό. Το γήπεδο ήταν κατάμεστο, ο κόσμος πραγματικά ήταν πολύ ενθουσιώδης.  Ηταν  ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι.

Δυστυχώς παρόλο που επί 40 σχεδόν λεπτά ήμασταν κυρίαρχοι του αγώνα και είχαμε καταφέρει να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλα τα επίπεδα. Την ίδια ώρα κάποιες εκρήξεις των Τρικάλων και κάποια σουτ από  λάθη δικά μας και κάποιους αιφνιδιασμούς ουσιαστικά να μας φτάσουν τα Τρίκαλα καταφέραμε να τα ελέγξουμε όλα. Το αποτέλεσμα μας αφήνει μια τεράστια πίκρα και θεωρώ ότι μας αδικεί. Επρεπε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι. Χύσαμε την καρδάρα με το γάλα με την αστοχία μας στις βολές.

Για την τελευταία απόφαση, είναι ξεκάθαρο νομίζω σε όλους όσους παρακολούθησαν το replay της φάσης ότι υπάρχει λάθος της γραμματείας. Για τουλάχιστον 2-2,5 δευτερόλεπτα το χρονόμετρο δεν πατήθηκε από τη στιγμή της δεύτερης άστοχης βολής του Καράμπουλα, η μπάλα αναπήδησε τη στεφάνη, έσκασε κάτω στο έδαφος, την πήρε ο Σωτήρης Γκιουλέκας και τότε ξεκίνησε ο χρόνος να κυλάει. Νομίζω ότι πιο ξεκάθαρο από αυτό που είδαμε και το είδαν και οι διαιτητές, δεν μπορεί να υπάρχει.

Σίγουρα υπάρχει μια απογοήτευση στην ομάδα αλλά θεωρώ ότι στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας. Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα που έχουν πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω πως όποια ομάδα από τις τρεις  μείνει εκτός στόχου θα είναι η αδικημένη».