Παπαμάρκος: «Η καλύτερη μας εμφάνιση»

Κόντρα στη Χαλκίδα ο Αετός πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση από κάθε άποψη. Η νεοφώτιστη ομάδα… έπιασε από το λαιμό τη Χαλκίδα, κυριάρχησε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και παράλληλα παρουσίασε όμορφο θέαμα, ικανοποιώντας απόλυτα τον προπονητή της.

«Ημασταν πάρα πολύ καλοί, με τη Χαλκίδα κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα που δείχνουμε τις τελευταίες 15 μέρες και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Με εξαίρεση την ΑΕΚ, οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι πολύ μικρές στο πρωτάθλημα, δεν μπορείς να νικήσεις αν είσαι μέτριος. Πρέπει να παίζεις πάντα καλά» δηλώνει στο infobasket ο Κώστας Παπαμάρκος.

Το θέμα πλέον για τον Αετό είναι να ξεπεράσει και τα προβλήματα του. Ο Κόκκαλης δεν πήρε μέρος στο σημερινό φιλικό με το Μαρούσι λόγω του (επιπόλαιου) χτυπήματος στο δεξί πόδι από τον αγώνα με τη Χαλκίδα, ενώ πιο ανησυχητική μοιάζει η κατάσταση του Δαρμογιάννη, ο οποίος περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής στο γόνατο που χτύπησε κατά τη διάρκεια προπόνησης. Κατά τ’ άλλα, το ερχόμενο Σάββατο ο Αετός θα αντιμετωπίσει το Κορωπί σε φιλικό αγώνα και θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Τετάρτη μετά τα Χριστούγεννα.