Παπαμακάριος: «Θα το πάρει όποιος το θέλει περισσότερο»

Ο Δούκας  “ανηφορίζει” έως την Θεσσαλονίκη και το “Ιβανώφειο” προκειμένου να αντιμετωπίσει στο ντέρμπι της αγωνιστικής, τον Ηρακλή (25/2, 17:00) .

 Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων μετράει εννέα συνεχόμενες επιτυχίες και κόντρα στον “Γηραιό” (σ.σ. βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα), αφενός θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί της και αφετέρου, να πάρει την ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου με 76-70. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα με τον Γιάννη Τζήμα να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. 

Ο πολύπειρος Μανώλης Παπαμακάριος που έχει… φάει με το κουτάλι τα ντέρμπι, σε δηλώσεις του αναφορικά με την κομβικής σημασίας αναμέτρηση στο “Ιβανώφειο” δήλωσε:

“Αντιμετωπίζουμε την ομάδα του Ηρακλή με σεβασμό καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε το πόσο μεγάλο και ιστορικό σωματείο είναι. Οι παίκτες που διαθέτει και η παρουσία του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο του, την κάνει μία από τις πιο επικίνδυνες ομάδες του πρωταθλήματος με τα αποτελέσματα να το πιστοποιούν. Κι εμείς όμως είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση. Προερχόμαστε από εννέα συνεχόμενες επιτυχίες, θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο νικηφόρο σερί μας και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα”, τόνισε ο γκαρντ του Α.Σ.Ε. Δούκα και πρόσθεσε:

“Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες λόγω τις βαθμολογικής θέσης και θεωρώ πως θα το πάρει, αυτός που το θέλει περισσότερο. Μακάρι να είμαστε εμείς που στο τέλος θα φύγουμε νικητές από το “Ιβανώφειο”.