Παπαργυρόπουλος: «Αποφάσισα να είναι η τελευταία μου χρονιά…»

Εξι χρόνια μετά, ο Ρήγας Παπαργυρόπουλος αποχαιρετά τη Λαμία και τον Εσπερο και όχι μόνο… Το παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΓΣ Ιωαννίνων ήταν το τελευταίο της σεζόν, αλλά και το τελευταίο για τον έμπειρο φόργουορντ, ο οποίος πλέον θα ασχολείται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ερασιτεχνικά με το μπάσκετ.

«Είναι το καλύτερο πλασάρισμα στην ιστορία της ομάδας. Είμαι πολύ χαρούμενος γι΄αυτό. Ημασταν άτυχοι κιόλας μέσα στη χρονιά θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο, αλλά για μένα η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη. Μια χρονιά περίεργη με κορωνοϊο και τραυματισμούς γι΄αυτό και αποφάσισα να είναι η τελευταία μου. Από αυτό το γραφείο ξεκίνησαν οι πρώτες μου κουβέντες το 2016, εδώ είναι και οι τελευταίες», ανέφερε μέσα σε κλίμα συγκίνησης ο Ρήγας Παπαργυρόπουλος και προσέθεσε.

«Θα συνεχίσω ερασιτεχνικά, θα αφιερωθώ στη δουλειά μου. Δεν θα έχω το χρόνο να βοηθήσω την ομάδα να πάει ψηλότερα. Είχα δώσει μία υπόσχεση να ανέβει η ομάδα Α2 και δεν τα κατάφερα. Θα το επιτύχουν τα επόμενα παιδιά, γι΄αυτό και φεύγω γιατί νομίζω ήρθε η ώρα αυτής της ομάδας να κάνει το κάτι καλύτερο. Δεν υπάρχουν εγωϊσμοί, γι΄αυτό και κάνω ένα βημα πίσω εγώ. Είμαι χαρούμενος που ήρθα. Γνώρισα απίστευτους ανθρώπους…».