Παππάς: «Ένα αξιόμαχο σύνολο»

spiros_pappasΗ πρώτη του σεζόν στην ομάδα ήταν ονειρική, καθώς κατάφερε να πανηγυρίσει το κύπελλο και το πρωτάθλημα στην Α1 ΕΣΚΑΘ, ενώ καθοδήγησε τον ΑΣ Καρδίτσας στην επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες έπειτα από απουσία δέκα χρόνων. Ο κόουτς Σπύρος Παππάς ανανέωσε τη συνεργασία του με την θεσσαλική ομάδα και μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για το νταμπλ, τους νέους στόχους που μπαίνουν αλλά και για τα μπαράζ ανόδου.

Αναλυτικά:

Για την άνοδο του ΑΣ Καρδίτσας στην Γ’ εθνική κι αν την περίμενε:
“Μετά από δέκα χρόνια η Καρδίτσα επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες κι αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό. Στο ξεκίνημα της σεζόν μαζί με τη διοίκηση είχαμε βάλει ως στόχο να φτιαχτεί ένα αξιόμαχο σύνολο που κάποια στιγμή θα μπορούσε να διεκδικήσει την άνοδο, όμως αυτή ήρθε πιο σύντομα. Σε αυτό βοήθησε πολύ η επιστροφή του Βαγγέλη Παπαδόπουλου, ενός παίκτη με πλούσια εμπειρία από τα εθνικά πρωταθλήματα, ο οποίος έχει πανηγυρίσει 7 ανόδους με διάφορες ομάδες που αγωνίστηκε. Εκτός του Βαγγέλη μεγάλη συμβολή στην άνοδο είχε το καλό κλίμα που επικρατούσε μεταξύ των νεότερων και των παλαιότερων παικτών, ενώ ευτυχίσαμε κάποιοι τραυματισμοί που βγήκαν μέσα στη σεζόν να μην μας στοιχίσουν σε αποτελέσματα. Γενικότερα η χρονιά ήταν ένας μαραθώνιος 31 αγωνιστικών σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και μπάραζ”.

Για την παρουσία της ομάδας του στα μπαράζ ανόδου:
“Από τον ένα όμιλο ήμασταν εμείς και τα Φάρσαλα, ενώ από τον άλλο ήταν ο Γυμναστικός Βόλου κι ο Ερμής Αγιάς. Την πρώτη αγωνιστική ξεκινήσαμε άσχημα χάνοντας μέσα στην Αγιά και φαινόταν ότι το πάνω χέρι θα το έχει ο Γυμναστικός Βόλου, καθώς είχε καλύτερο πρόγραμμα στη συνέχεια. Τελικά την τελευταία αγωνιστική ισοβαθμήσαμε με τον Γυμναστικό κι επειδή είχαμε καλύτερη διαφορά πόντων στα μεταξύ μας παιχνίδια καταφέραμε να πάρουμε εμείς την άνοδο στη Γ’ εθνική”.

Για τους στόχους που υπάρχουν πλέον στην Γ’ εθνική:
“Ο πρώτος στόχος μας είναι η παραμονή στη κατηγορία γιατί θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα 26 αγωνιστικών όπου θα πρέπει να παίξουμε σε 13 καυτές έδρες. Το ρόστερ το δικό μας και των άλλων ομάδων δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα γι αυτό βάζουμε ως πρώτο στόχο την παραμονή και μετά βλέπουμε”.