Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα κάτσει στον πάγκο του Στρατωνίου ο Γιάννης Χατζούλης. Ο σύλλογος της Χαλκιδικής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον έμπειρο προπονητή και για τη σεζόν 2017-18, μετά την απόλυτα επιτυχημένη πορεία της ομάδας τη χρονιά που πέρασε.

Το Στρατώνι ανακοίνωσε επίσης ότι ο Γιάννης Δασκαλόπουλος παρέμεινε για ένατη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα, εν αντιθέσει με τον Σίμο Κουντουρατζόγλου, ο οποίος αποτελεί παρελθόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Σ.Α. Στρατωνίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή μας Γιάννη Χατζούλη για 2η συνεχόμενη και 4η συνολικά (78 αγώνες με 49ν-29η) αγωνιστική περίοδο.

Επίσης για ακόμα μια αγωνιστική περίοδο την 9η συνεχόμενη ανανέωσε ο αρχηγός μας Γιάννης Δασκαλόπουλος ο οποίος στις 8 προηγούμενες χρονιές έχει 3171 πόντους (1ος στην ιστορία της ομάδας) σε 213 συμμετοχές (2ος στην ιστορία της ομάδας) σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Τέλος λύθηκε η συνεργασία με τον Σίμο Κουντουρατζόγλου (7 σαιζον, 148συμμ, 1202 ποντοι), τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα και την μεγάλη του συμβολή στην καθιέρωση της στις Εθνικές κατηγορίες. Καλή συνέχεια στην καριέρα σου Σίμο και η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή στο μέλλον.

Καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία σε όλους».