Παρέμεινε κι o Γοργόλης στο Φοίνικα Λ., διπλή προσθήκη στο τεχνικό τιμ

Με γοργούς ρυθμούς κινείται ο Φοίνικας Λάρισας στο θέμα του σχεδιασμού της ομάδας για τη νέα περίοδο. Έτσι μετά το τριπλό χτύπημα ανανεώσεων, διατήρησε στον κορμό της ομάδας και τον Γιάννη Γοργόλη, ενώ όπως ανακοίνωσαν οι Λαρισαίοι ο Θρασύβουλος Λιάγκας θα έχει στο πλευρό του τους Μπάμπη Σακάρη και Φάνη Τσιτρούλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση με τις νέες κινήσεις του Φοίνικα Λάρισας:
“Την ανανέωση της συνεργασίας με το νεαρό Λαρισαίο guard Γιάννη Γοργόλη ανακοίνωσε η διοίκηση του Φοίνικα. Ο Γοργόλης απέδειξε με την παρουσία του στο περυσινό πρωτάθλημα ότι έχει τις ικανότητες να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη προπονητή και Διοίκησης.

Ο Γοργόλης γίνεται ο τέταρτος παίκτης του υπάρχοντος έμψυχου υλικού που παραμένει στην ομάδα ενώ ταυτόχρονα συνεχίζονται οι επαφές Διοίκησης και προπονητή και με τους υπόλοιπους αθλητές.

Τέλος άμεσοι συνεργάτες του κου Λιάγκα θα είναι ο Μπάμπης Σακάρης (ως βοηθός) και ο Φάνης Τσιτρούλης (από το πόστο του γυμναστή).

Ο Μπάμπης Σακάρης συνεχίζει για 10η χρονιά στο Φοίνικα (τις πρώτες 6 ως παίκτης) ενώ υπήρξε πρωτεργάτης στην δημιουργία και λειτουργία των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Ο Φάνης Τσιτρούλης είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα τον κλασσικό αθλητισμό και θα επωμιστεί και φέτος (για 5η συνεχόμενη χρονιά) την ευθύνη της εκγύμνασης και ενδυνάμωσης των αθλητών της ανδρικής ομάδας. Επίσης θα αναλάβει σε συνεργασία με τους προπονητές των υποδομών και την εκγύμναση των αγωνιστικών τμημάτων των τμημάτων υποδομής.”.