Παρέμεινε ο Βαρδιάνος, επέστρεψε ο Καραμαλέγκος

Ο κύκλος των… προσθαφαιρέσεων στο ρόστερ ολοκληρώθηκε για τον Αμύντα μετά την παραμονή και του Θοδωρή Βαρδιάνου, με τον οποίον υπήρξε εν τέλει συμφωνία και στο οικονομικό σκέλος, ύστερα από συζητήσεις πολλών εβδομάδων. Η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ πάντως είναι ο Γιάννης Καραμαλέγκος, που επέστρεψε από τον Παναθηναϊκό και άφησε μάλιστα και καλά δείγματα στο πρόσφατο φιλικό με τον Χολαργό.

Η μοναδική εκκρεμότητα πλέον στον Αμύντα είναι το θέμα που έχει δημιουργηθεί από την αρχή της προετοιμασίας με τον Δημήτρη Χείλαρη. Ο νεαρός φόργουορντ δεν έχει δώσει το “παρών” σε καμία προπόνηση και αναμένεται να τιμωρηθεί από το σύλλογο επειδή δεν παρουσιάστηκε καν στην απολογία στην οποία κλήθηκε.

Οσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, σειρά παίρνουν για την ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου τα δύο τουρνουά στα οποία θα λάβει μέρος το προσεχές δεκαήμερο. Το πρώτο είναι αυτό που διοργανώνει ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή και το δεύτερο είναι του Φάρου Κερατσινίου, το οποίο θα διοργανωθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο (29-30 Σεπτεμβρίου).