Παρέμεινε ο Καϊκλής

Αύριο αναμένεται να κλείσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και το θέμα της ανανέωσης του Γιάννη Καϊκλή στον Ερμή Λαγκαδά. Ο νεαρός πλέι μέικερ, o οποίος αποτελεί και γέννημα θρέμμα του Λαγκαδά, έδωσε πέρσι πολύ σημαντική βοήθεια στην νευραλγική θέση του “1” και δικαίωσε την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Τάκης Ξουρίδας.

Στις συζητήσεις που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, ο αθλητής εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στην ομάδα του τόπου του. “Ελπίζω ότι μέχρι τη Δευτέρα θα κλείσει το θέμα. Είναι τιμή μου να κατάγομαι από τον Λαγκαδά και να αγωνίζομαι για αυτή την ομάδα, για αυτούς του φιλάθλους. Κάποτε ήμουν κι εγώ ανάμεσά τους και ξέρω πόσο σημαντική είναι η βοήθεια τους που ξεπερνά τα όρια λατρείας. Μόλις μου ανακοινώθηκε η διάθεση των ανθρώπων του Ερμή για να παραμείνω, απέρριψα κάθε άλλη πρόταση” δήλωσε ο νεαρός point  guard στο www.lagadas.net.

Στα υπόλοιπα νέα, η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι καθοριστική σχετικά με την έκβαση των προτάσεων που έχει κάνει η Ερμής σε νεαρό αθλητή που αγωνίζεται στη θέση “4” αλλά και σε μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση την οποία εξετάζουν οι άνθρωποι του συλλόγου με έναν κοινοτικό αθλητή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα της ανανέωσης του Ιωακειμίδη στον οποίο έχει γίνει εδώ και καιρό πρόταση για ανανέωση. Πάντως στον Ερμή δεν πρόκειται να περιμένουν και πολύ καθώς η θέση του play maker αποτελεί την πλέον σημαντική στο σχεδιασμό της νέας ομάδας που ετοιμάζει ο Τάκης Ξουρίδας και οι συνεργάτες του.