Παρέμεινε στην Καρδίτσα ο Καρράς

Για ακόμα μια χρονιά, τη δεύτερη συνεχόμενη, η Καρδίτσα και ο Θοδωρής Καρράς θα… περπατήσουν μαζί τη διαδρομή της Α2, με τον ΑΣΚ να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον 24χρονο σέντερ.

Η ανακοίνωση:

«Παρών και ο Θοδωρής Καρράς !!!

Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με το Θοδωρή Καρρά. Ο 24χρονος σέντερ θα βρίσκεται στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και τρίτη συνολικά, δίνοντας πολύ σημαντικές λύσεις στη θέση του σέντερ. Το ταλέντο του, η εργατικότητα αλλά και ο εξαιρετικός χαρακτήρας του, είναι απαραίτητα στοιχεία στην ομάδα που δημιουργείται ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.
Άλλωστε, ο ταλαντούχος ύψους 2.09 μ. αθλητής, δείχνει συνεχή σημάδια βελτίωσης και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Τη σεζόν που πέρασε, ο Καρράς μέτρησε κατά μέσο όρο, 9,4 πόντους, 4,9 ριμπάουντ, 1,2 κλεψίματα, 1,0 κοψίματα σε 18 λεπτά συμμετοχής, με 65% στις βολές και 57% στα δίποντα. Μάλιστα, κατέγραψε την κορυφαία επίδοση στο στατιστικό σύστημα αξιολόγησης στο περυσινό πρωτάθλημα και δεύτερη καλύτερη όλων των εποχών στην Α2 Εθνική, αφού στο ματς απέναντι στο Φίλιππο Βέροιας, είχε 31 πόντους με 14/21 δίποντα, 3/3 βολές, 16 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα και 3 κοψίματα και το εξαιρετικό 49 στην στατιστική αξιολόγηση.
Θυμίζουμε, πως ο Καρράς αγωνίστηκε και την περίοδο 2018-19 στην ομάδα μας, ενώ τις σεζόν 2017-18 και 2019-20 φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Κατέκτησε με την Εθνική μας ομάδα, το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών το 2017. Με την Εθνική Νέων, μετρά 15 συμμετοχές και 146 πόντους στο ενεργητικό του.
Ευχόμαστε στο Θοδωρή υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας».