Παραιτήθηκε ο Γολέμης, νέος πρόεδρος ο Καϊμάκης

Την παραίτησή του από την προεδρία του Παπάγου έθεσε στο χθεσινό Δ.Σ. ο Αριστείδης Γολέμης και νέος πρόεδρος των  «στρατηγών» είναι ο Αναστάσιος Καϊμάκης.

Ο Γολέμης γνωστοποίησε στο Διοικητικό Συμβούλιο ότι κατά τις αρχαιρεσίες της Ε.Ο.Κ  εκλέχτηκε μέλος του Δ.Σ. και στη συνέχεια ανέλαβε και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος. Λόγω όμως της ανάληψης της θέσης αυτής θεωρεί ότι αυτή αποτελεί ασυμβίβαστο με την ιδιότητα του Προέδρου του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ αλλά και του απλού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τα υπόλοιπα μέλη δέχτηκαν το αίτημά του αποφασίζοντας  ομόφωνα να ονομάσουν τον κ. Αριστείδη Γολέμη ως Επίτιμο μέλος και Πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ, προς αναγνώριση της ανεκτίμητης και πολύχρονης προσφοράς του στην ομάδα.

Πρόεδρος πλέον αναλαμβάνει ο Αναστάσιος Καϊμάκης, ο Σπύρος Βαρυπάτης, Α΄ Αντιπρόεδρος και ο Χαράλαμπος Γουσέτης, Β΄ Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Θέση στο Δ.Σ ως πρώτο αναπληρωματικό μέλος πήρε ο Κώστας Ρέππας ενώ τη θέση του τιμ μάνατζερ ανέλαβε ο πρώην παίκτης των «στρατηγών» Νίκος Παπαδέας.