Παραιτήθηκε ο Χρηστίδης

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο πρόεδρος του Ερμή, Δημήτρης Χρηστίδης επικαλούμενος αδυναμία να προστατεύσει την ομάδα από τους οπαδούς της, μετά τα επανειλλημένα περιστατικά που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα!

Συγκεκριμένα, τελευταία αφορμή ήταν τα ρόλα ταμειακής μηχανής που πετάχτηκαν κατά τη διάρκεια των πανυγηρισμών στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα την περασμένη αγωνιστική, ένα εκ των οποίων πέτυχε τον πρώτο διαιτητή (Κατραχούρα) στον ώμο.

Μάλιστα, το ίδιο σκηνικό έχει επαναληφθεί στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, με το ρολό να βρίσκει και να τραυματίζει τον Νίκο Κακλαμάνο, ενώ παράλληλα κάποιες μεμονωμένες αντιδράσεις φιλάθλων προξένησαν την αγανάκτηση του προέδρου.

Από το Σάββατο το βράδυ και μέχρι σήμερα γίνονται προσπάθειες τόσο από αθλητές, φιλάθλους και λοιπούς διοικούντες, όσο και από επιφανείς παράγοντες της πόλης, ούτως ώστε να μεταπειστεί ο πρόεδρος, κάτι που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Τέλος, όσον αφορά την ανακοίνωση του Απόλλωνα Πατρών, οι άνθρωποι του Ερμή την κρίνουν ως άτοπη καθώς δεν συνέβη το παραμικρό μεταξύ φιλάθλων και αθλητών του Απόλλωνα τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια, αλλά και το τέλος του αγώνα, πέραν λεκτικών αντεγκλήσεων.
Άλλωστε, ουδέποτε διακόπηκε το παιχνίδι ούτε και έγινε η παραμικρή σύσταση. Το γεγονός του διαπληκτισμού των δύο προπονητών ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό το οποίο λανθασμένα συνδέθηκε από τους ανθρώπους του Απόλλωνα με το ατυχές περιστατικό με το ρολό χαρτιού το οποίο βρήκε τον α’ διαιτητή (κατά τους πανηγυρισμούς μετά τη λήξη του αγώνα). Μάλιστα με τη συνεισφορά των φιλάθλων έκλεισε το θέμα χωρίς να λάβει προεκτάσεις ενώ και μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής και αθλητές του Απόλλωνα ευχαρίστησαν του φιλάθλους του Ερμή για τη στάση τους.