Παραιτήσεις και εκλογές στο Αγρίνιο

Εκλογές θα έχει στις 30 Μαΐου το Αγρίνιο προκειμένου να αναδειχθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο, μετά τις παραιτήσεις τριών μελών στη χθεσινή συνεδρίαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στις 20 Μαΐου 2013 πραγματοποιήθηκε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία του Συλλόγου μας σε ιδιαίτερα συναινετικό κλίμα. Συμμετέχοντες ήταν τα εναπομείναντα μέλη, τα αναπληρωματικά μέλη και τα ex officio μέλη με θέμα το μέλλον του συλλόγου. Υστερα από τις παραιτήσεις τριών (3) από τα πέντε (5) μέλη του Δ.Σ. κι όπως ορίζεται ρητά και στο καταστατικό του ΑΟ Αγρινίου και συγκεκριμένα στο άρθρο 20 αποφασίστηκε ομόφωνα:

Διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στις 30 Μαΐου 2013, ημέρα Πέμπτη κι ώρα 17:00 έως 20:00 στα γραφεία του Συλλόγου που βρίσκονται επί της Ε.Ο. Αγρινίου – Αντιρρίου 37 (πλησίον γραφείων ΙΚΑ) στο Αγρίνιο. Σε περίπτωση μη απαρτίας οι εκλογές θα επαναληφθούν με τον χαρακτήρα Εξ- Αναβολής την Παρασκευή 31 Μαΐου 2013 κι ώρα 17:00 έως 20:00 στον ίδιο χώρο.

Υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν μέχρι και 48 ώρες πριν την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών (28 Μαΐου 2013, ημέρα Τρίτη στο γραφείο του Νεκτάριου Σαπλαούρα (μέλος Δ.Σ.) επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 7 (2ος όροφος – Λογιστικό Γραφείο Χαράλαμπου Ταλαμάγκα).

Καλούμε τα μέλη μας σε συμμετοχή στις εκλογές αυτές έτσι ώστε ο Σύλλογός μας να βγει πιο δυνατός και να συνεχίσει την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών».