Παραμένει η διαφορά

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις με τον  Στράτο Νησιώτη  και πλέον είναι πιθανό να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ερμή Λαγκαδά μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αφού και οι δύο πλευρές επιθυμούν να συνεχίσουν μαζί, αν  και ακόμα η οικονομική διαφορά παραμένει.

Στα υπόλοιπα νέα, ουδείς στον Ερμή δεν πρόκειται να ασχοληθεί με μεταγραφικούς στόχους μέχρι τις 15 Αυγούστου ενώ με αγωνία αναμένεται η ψήφιση του αθλητικού νομοσχεδίου και η οριστικοποίηση της καταβολής της επιχορήγησης για την περασμένη σεζόν (2010 – 2011).

Κινητικότητα ωστόσο υπάρχει στο θέμα των χορηγιών καθώς για την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Κώστα Μαρτινίδη, ιδιοκτήτη της εταιρείας DROP όπου την τελευταία τετραετία ήταν ο μεγάλος χορηγός του Ερμή.

Παράλληλα, μέσα στις επόμενες ημέρες είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συνάντηση του προέδρου του Ερμή, Δημήτρη Χρηστίδη με τον Δήμαρχο Λαγκαδά Ιωάννη Αναστασιάδη για να συζητηθούν και να δρομολογηθούν όλα όσα είχαν συμφωνηθεί από τις δύο πλευρές προ διμήνου. Τόσο η διοίκηση του συλλόγου όσο και οι πολυπληθείς φίλοι της ομάδας ευελπιστούν στη στήριξη του Δήμου σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη όπου γίνονται απίστευτες θυσίες για να διατηρηθεί το καμάρι της πόλης σε υψηλό επίπεδο.