Μπορεί η περυσινή χρονιά να μην κύλισε έτσι όπως υπολόγιζαν οι άνθρωποι της Χαλκίδας και ο Γυμναστικός να μην πήρε το εισιτήριο για την Β’ εθνική, η νέα σεζόν όμως δεν τους στερεί το όνειρο της επίτευξης αυτών των στόχων.

Έτσι ο Δημήτρης Λιόγας γνωρίζοντας πια τι χρειάζεται η ομάδα του, αποφάσισε να κρατήσει το βασικό κορμό και να κάνει κάποιες προσθήκες, ώστε να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το σύνολο. Πρώτοι ανανέωσαν οι δυο αρχηγοί. Ο Άγγελος Καπελέρης και ο Θανάσης Κατσούλας, έδωσαν τα χέρια και έτσι η επομένη χρονιά θα τους βρει και πάλι στους Χαλκιδείς.

Ο πρώτος μάλιστα έχει κάνει μεγάλα βήματα με την ανάρρωση του μετά την εγχείριση στο πόδι και η έναρξη του πρωταθλήματος θα τον βρει έτοιμο, ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίς του στο έπακρον. Σειρά πήραν οι Κώστας Μπακάμης, Κώστας Γεροντίτης και Θανάσης Πούλος, οι οποίοι και αυτοί θα φοράνε τα «κυανόλευκα» τη νέα σεζόν.

Από την παρέα δεν θα λείπει ούτε ο ταλαντούχος Γιώργος Αγγέλου όπως και ο Νίκος Κηρύκος. Στο έμψυχο δυναμικό του ΓΠΣΧ παρέμεινε και ο Γιώργος Σαμουρέλης παρά τις δελεαστικές προτάσεις που είχε από άλλους συλλόγους.

Άγνωστη είναι ακόμα η εξέλιξη στις υποθέσεις του Μίλαν Γέρεμιτς και Δημοσθένη Φωτίου καθώς οι δυο τους δεν έχουν απαντήσει ακόμα στους ιθύνοντες.

Ενώ παρελθόν αποτελεί πια ο Μάκης Γεωργίου, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα οργανώνει τη Μεταμόρφωση Βόλου όπου και αποκτήθηκε. Εκτός όμως από τους παλιούς, τέσσερις νέοι θα προπονούνται από εδώ και στο εξής στο κλειστό της Κανήθου.

Ο λόγος για τους Αλέξη Πανταζή, Παναγιώτη Δημάκο, Δημήτρη Σωτηρίου και Τίμο Κωνσταντόπουλο, ενώ ακόμα δυο εκλεκτοί αναμένεται να συμπληρώσουν το ρόστερ στο νέο πρωτάθλημα.