Παραμένει στα Φανάρια ο Αθανασιάδης

Ο σχεδιασμός στα Φανάρια έχει ήδη ξεκινήσει με τους Ναξιώτες να πραγματοποιούν τις πρώτες τους κινήσεις εν όψει της νέας σεζόν που θα τους βρει στη Β΄εθνική. Ετσι, η ομάδα κράτησε στο δυναμικό της, τον Πάνο Αθαναιάση, ο οποίος τε τελευταία χρόνια εργάζεται τόσο στις υποδομές όσο και ως άμεσος συνεργάτης στο αντρικό τμήμα. 

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον coach Πάνο Αθανασιάδη. Ο προπονητής, μέλος του Δ.Σ του Σ.Ε.Π.Κ θήτευσε ως Β´ προπονητής στην Μεσογειακή Ομάδα Ανδρών το 2005 (κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο) και ως Β´ προπονητής της Εθνικής Εφήβων στους αγώνες Μαύρης Θάλασσας (κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο). Υπήρξε 10 χρόνια υπεύθυνος του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ε.Ο.Κ στην κεντρική Μακεδονία. Τέλος, είχε 27 συμμετοχές ως Α’ προπονητής στις Εθνικές Ομάδες: ΝΕΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, ενώ έχει προπονήσει ως Ά προπονητής τις ομάδες: Πιερικό, Αρχέλαο, Απόλλων Λιτοχώρου, Ολυμπιάδα Κατερίνης, Κολινδρό, Αλεξάνδρεια και Α.Ο Σχερία Κέρκυρα. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται με επιτυχία στις υποδομές και τα αγωνιστικά τμήματα του ΑΠ.Α.Σ «Τα Φανάρια» και ως βοηθός στο ανδρικό τμήμα του, με το οποίο έχει πανηγυρίσει δύο συνεχόμενες ανόδους σε εθνικές κατηγορίες.

Η πρώτη του αποστολή μετά την ανανέωση της συνεργασίας μας, θα είναι η προετοιμασία του παιδικού και εφηβικού τμήματος της ομάδας μας, για τη συμμετοχή τους στα επερχόμενα Final 4!».