Παραμένενουν δύο και το “ευχαριστώ” στον Παπακωνσταντίνου

Στον Ερμή Λαγκαδά θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και την επόμενη χρονιά οι Κυριάκος Τρούλιαλης και Σπύρος Λευκαδίτης. Οι δύο αθλητές έβαλαν αρκετό νερό στο κρασί τους δείχνοντας κατανόηση στα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν αυτή τη στιγμή στο χώρο.

Αντίθετα, μετά από τέσσερα χρόνια παρελθόν αποτελεί από τον σύλλογο ο Νίκος Παπακωνσταντίνου συνεχίζοντας την καριέρα του στον Γαλαξία Χαλκηδόνας. Για το λόγο αυτό ο Ερμής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Ερμή Λαγκαδά ευχαριστεί από βάθος καρδιάς τον Νίκο Παπακωνσταντίνου για την μεγάλη και πολυετή προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Ο Νίκος αποτελεί δείγμα σπανίου αθλητικού ταλέντου ενώ παράλληλα είναι αδαμάντινος χαρακτήρας και η πόρτα του συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτή για τον ίδιο”!».

Την επόμενη εβδομάδα, θα ξεκινήσουν συζητήσεις με τους υπόλοιπους αθλητές που πέρσι αγωνίστηκαν στον Ερμή και είναι στα πλάνα του Αντώνη Μπαξεβάνη. Τέλος, πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του Λαγκαδά είναι ο Θοδωρής Ονάσογλου.