Παρασκευόπουλος: «Φοβερό αποτέλεσμα»

Στην τέταρτη χρονιά του ως head coach της ομάδας ο Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος οδήγησε τον Κρόνο στην σημαντικότερη νίκη της ιστορίας του. Η ομάδα του Αγίου Δημητρίου παρότι είχε τον τίτλο του αουτσάιντερ κατάφερε να επικρατήσει με 80-77 της ΑΕΚ κάνοντας σημαντικό βήμα για τη μάχη παραμονής που δίνει. Ο Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ  για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του αλλά και για την μέχρι τώρα πορεία της.

Αναλυτικά:

Για τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ:

“Όταν κερδίσαμε τον Έσπερο είπαμε ότι όποιος δεν πιστεύει ότι μπορούμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ να μην έρθει καν στο γήπεδο και να κάτσει στην κερκίδα. Στην πορεία είχαμε απώλειες βασικών παικτών κάτι που μετρίασε την αισιοδοξία μας. Με αυτά τα δεδομένα ζήτησα από τα παιδιά να τα δώσουν όλα παίζοντας με πείσμα και υπομονή. Μέσα στο παιχνίδι πιάσαμε καλή απόδοση, κυνηγήσαμε φάσεις και βγάλαμε ενέργεια στην άμυνα. Έτσι ήρθε αυτό το φοβερό αποτέλεσμα που οφείλεται καθαρά στους παίκτες μου. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Πλέον πρέπει να προσγειωθούμε γρήγορα γιατί τη Κυριακή έχουμε δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι με την Χαλκίδα. Χαρήκαμε όσο έπρεπε, όμως από εδώ και πέρα πρέπει να πατάμε στη γη”.

Για την μέχρι τώρα πορεία του Κρόνου:

“Αν εξαιρέσουμε τα παιχνίδια με την ΑΕΚ στο πρώτο γύρο και το ματς με το Πέραμα όλα τα άλλα τα παλέψαμε και τα χάσαμε από λεπτομέρειες ή ατυχία. Κάποια στιγμή θα σταματήσει αυτό και ήδη φαίνεται να μας γυρνάει η κακοδαιμονία. Όλους τους αγώνες τους χάσαμε δύσκολα. Στόχος μας είναι να παλεύουμε κάθε παιχνίδι όπου και με όποιον κι αν παίζουμε. Ο τρόπος που ανεβήκαμε δεν ήταν ο ιδανικός, καθώς φτιάξαμε ομάδα για τη Γ’ εθνική και την τελευταία εβδομάδα μάθαμε ότι θα παίξουμε στη Β'”.

Για το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής:

“Από θέμα μπάσκετ και ποιότητας είναι πολύ καλό. Υπάρχει ικανοποιητικό επίπεδο, καθώς οι ομάδες είναι οργανωμένες. Θεωρώ ότι είναι η πιο καλή Β’ εθνική των τελευταίων 5 χρόνων. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος, ελάχιστα παιχνίδια έχουν τελειώσει με την μία από τις δύο ομάδες να έχει επιβληθεί εύκολα. Βαθμολογικά νομίζω ότι η ΑΕΚ λόγω ρόστερ και φανέλας είναι φαβορί για την άνοδο αν βρει ρυθμό, όμως δεν μπορούμε να ξεγράψουμε Ψυχικό, Αετό και Αμύντα”.