Παρασκεόπουλος: «Έχουμε τεράστια εμπιστοσύνη στους παίκτες μας»

Oι αγωνιστικές υποχρεώσεις επανέρχονται αύριο (10/11, 17.00), για τον Αμύντα με την ομάδα να έχει δύσκολο έργο καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καρδίτσα

Ο άμεσος συνεργάτης του Αλέξανδρου Ζαβού, Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την κατάσταση της ομάδας και την ομάδα Καρδίτσας.

«Η ομάδα μας είναι σε καλή φάση αγωνιστικά και ψυχολογικά. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Η διακοπή μας έδωσε τη δυνατότητα κάποιοι παίκτες να ξεπεράσουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και χρόνο να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα στο δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με την Καρδίτσα. Η Καρδίτσα είναι μια πολύ καλή ομάδα και οι νίκες της δεν είναι τυχαίες. Έχει γεμάτο ρόστερ, με καλούς παίκτες, με ξεκάθαρους ρόλους μέσα στο γήπεδο, στοιχεία που κάνουν την αποστολή μας αρκετά δύσκολη.

Καμία ομάδα δεν είναι όμως τέλεια. Έτσι, και η Καρδίτσα έχει τις αδυναμίες της, τις έχουμε εντοπίσει, τις έχουμε δουλέψει και θα προσπαθήσουμε να τις εκμεταλλευτούμε. Για να γίνει αυτό πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην τακτική μας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Έχουμε τεράστια εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούν».