«Παραφωνία οι Θεοδώρου, Τσιρτσιμάλης»

Με ανακοίνωσή του ο Ιωνικός Ιωνίας εκφράζει το παράπονό του για τη διαιτησία του τελευταίου αγώνα της σεζόν με αντίπαλο τον Αίαντα Ευόσμου. Παράλληλα, ευχαριστεί όσους βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα, από φιλάθλους μέχρι παίκτες, αλλά και τις αντίπαλες ομάδες για τη φιλοξενία που παρείχαν στον Ιωνικό.

Αναλυτικά:

«Κάνοντας μια ανασκόπηση της αγωνιστικής χρονιάς που πέρασε και μετά από τον δίκαιο υποβιβασμό της ομάδας μας στην Γ’ εθνική,ο ΑΣ Ιωνικός Ιωνίας θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους και τους παίκτες του για τη δύσκολη χρονιά που περάσαμε όλοι μαζί.

Θέλει επίσης να ευχαριστήσει όλους τους αντιπάλους παίκτες, προπονητές, διοικήσεις και φιλάθλους για την άψογη φιλοξενία που δέχθηκε σε όλα τα γήπεδα. Πιστεύουμε στο βαθμό που μας αναλογεί την ανταποδώσαμε.

Μοναδική παραφωνία τα μέλη του συνδέσμου διαιτητών Θες/νικης, με αποκορύφωμα το τελευταίο αδιάφορο παιχνίδι με τον ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ στο οποίο δύο από τα μέλη του, ΘΕΟΔΩΡΟΥ και ΤΣΙΡΤΣΙΜΑΛΗΣ συνεπικουρούμενη από έναν ανεκδιήγητο κομισάριο που ούτε το όνομα του δεν θέλουμε να αναφέρουμε κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη χρονιά χωρίς ο Ιωνικός να έχει μια νίκη όταν διατητεύουν μέλη του συνδέσμου Θες/νικης (η ομάδα έχει 6 νίκες όλες και όλες και «συμπτωματικά» όλες με διαιτητές από την επαρχία).

Κλείνοντας θέλουμε να ευχηθούμε υγεία σε όλους και θα τα πούμε τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Μετα τιμής το Δ.Σ Α.Σ «Ιωνικός» Ιωνίας».