Παρελθόν από τον Αρκαδικό ο Κουστένης

Η εντός έδρας ήττα του Αρκαδικού από τον Αμύντα έφερε εξελίξεις στην ομάδα της Τρίπολης καθώς παρελθόν από τον σύλλογο αποτελεί ο Τζίμης Κουστένης. 

Το γεγονός αυτό επισημοποίησε αυτό ο ίδιος ο προπονητής μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook. 

Αναλυτικά:

«Πριν από τρεις μήνες ανέλαβα το δύσκολο έργο της συγκρότησης μιας ανταγωνιστικής ομάδας με χαμηλό μπάτζετ που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 και όλα αυτά μόλις δέκα περίπου μέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Ποτέ μου δεν “φοβήθηκα” τις όποιες προπονητικές προκλήσεις αδιαφορώντας για το προσωπικό μου κόστος, πόσο δε μάλλον τώρα που προέρχονταν από την ιδιαίτερη μου πατρίδα την Αρκαδία.

Εχω μεγάλη πίστη στο “ΕΡΓΆΖΟΜΑΙ” αλλά ακόμα μεγαλύτερη στο ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ” γιατί ένα άτομο μόνο του δεν αρκεί να κάνει θαύματα. Δυστυχώς οι συγκυρίες, οι κακοτυχίες και τα αποτελέσματα δεν μας δικαίωσαν (εκτός της έλλειψης προετοιμασίας βασικοί παίκτες όπως ο Κούτρας ο Σίνης και ο Jordan απουσίασαν λόγω τραυματισμών απο κρίσιμα ματς)….. Θεωρώ ότι για καλό και του συλλόγου αλλά και δικό μου το καλύτερο αυτή τη στιγμή είναι να χωρίσουν οι δρόμοι μας και ας κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία αυτής της συνεργασίας τα οποία θα μας κάνουν πιο σοφούς στο μέλλον. Εύχομαι ολόψυχα στον Αρκαδικό να βρει το δρόμο του και θα χαρώ ιδιαίτερα γι αυτό διότι όπως λέει και ο ύμνος της ομάδας….. Είμαστε από την Αρκαδία………».