Παρελθόν ο Αποσκίτης από τον Σπόρτιγκ

Η βαριά ήττα από τον Αρη Πετρούπολης ήταν και αυτή που έφερε την παραίτηση του Δημήτρη Αποσκίτη από την τεχνική ηγεσία του Σπόρτιγκ.

Ο πρώην, πλέον, τεχνικός των «ροσονέρι» μέσω του facebook έδωσε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας.

«Καλησπέρα σε όλους. Αρκετά πιο ήρεμοι σήμερα όλοι και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τον 1 χρόνο και κάτι που ήμασταν μαζί. Τονίζω ότι φεύγω με δική μου πρωτοβουλία με αποκλειστική αιτία το πιθανό καλό της Ομάδας. Εύχομαι η αλλαγή να φέρει αυτό που συνήθως φέρνει μια αλλαγή δηλαδή ένταση στην Ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της. Είμαστε κοντά και σας καλώ όλους ακόμη και για προσωπική χάρη να σταθείτε δίπλα στην Ομάδα να την υποστηρίξετε και να την πιστέψετε ακόμη και αν κάποιες φορές και δεν είναι λίγες σας απογοητεύσαμε. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ. Εγώ θα είμαι εκεί στα παιχνίδια και παράλληλα θα βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ για να εκπληρωθεί ο στόχος. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΣΠΟΡΤΙΓΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ».

Η απάντηση του Sporting club 1991:

«ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ,Η ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΓΙΝΟΥΝ ,ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ Coach Δ.ΑΠΟΣΚΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 1/2 ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΝΟΙΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ Δ.ΑΠΟΣΚΙΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ -ΕΜΕΙΣ- ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ -ΕΓΩ-.

ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΑΞΙΖΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΑΝΤΑΜΩΣΟΥΝ.

ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ .ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ SPORTING CLUB 1991 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ COACH».