Πριν η χρονιά αλλάξει άλλαξε ο προπονητής! Στον Αργοναύτη τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που ήθελαν και αν και η ομάδα έπαιζε καλό μπάσκετ και πάλευε σε όλα τα παιχνίδια η διοίκηση αποφάσισε πως κάτι έπρεπε να αλλάξει και όπως πάντα τη…νύφη τη πληρώνει πρώτος ο προπονητής. Η συνεργασία της ομάδας της Καλαμαριάς με τον Γιώργο Κοντονάσιο ολοκληρώθηκε χθες και οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται ήδη στη αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Ο έμπειρος τεχνικός μετά την αποχώρηση του από τον Αργοναύτη δήλωσε πως: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους παίκτες του Αργοναύτη με τους οποίους η συνεργασία μας αυτούς τους πέντε μήνες ήταν άψογη. Επίσης θέλω να τους ευχηθώ καλή επιτυχία για την οποία είμαι σίγουρος αφού τα αποτελέσματα δεν ήρθαν από ατυχία. Πιστεύω ότι ο Αργοναύτης δεν θα είναι στις ομάδες που θα κινδυνεύσει αλλά αντίθετα έχει τη δυνατότητα να τελειώσει τη χρονιά στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Τους εύχομαι καλή συνέχεια». Η ομάδα είναι γεγονός πως παρουσίαζε σε κάθε παιχνίδι ένα μαχητικό πρόσωπο αλλά έχασε κάποια παιχνίδια στις λεπτομέρειες και αυτό της κόστισε βαθμολογικά.

Επικρατέστερος υποψήφιος για να αναλάβει το «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας στον Αργοναύτη είναι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο έμπειρος προπονητής Γιώργος Καραμουσαλίδης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος μετά τη ξαφνική αποχώρηση του Κένταυρου Καλλικράτειας από το πρωτάθλημα. Οριστικές εξελίξεις δεν αποκλείεται να υπάρχουν και αύριο.