Παρελθόν ο Σούλιος, “παρών” ο Δημητριάδης

Η προσπάθεια από όλους ήταν μεγάλη αλλά τα αποτελέσματα δεν λέγανε να έρθουν… Σε τέτοιες περιπτώσεις ο πρώτος που θα κληθεί να «πληρώσει» είναι ο προπονητής και αυτό έγινε και στο Άργος Ορεστικό.

Σαν μια ταινία που γυρίζεται ξανά… έτσι και τώρα ο Γιώργος Σούλιος μετά από δύο περίπου χρόνια (πήγε στο Άργος στη 13η αγωνιστική τη περίοδο 2009-2010) δίνει τη θέση του στον Γιάννη Δημητριάδη όπως ακριβώς είχε γίνει και στο παρελθόν. Οι δυο προπονητές μάλιστα είχαν συνυπάρξει στο παρελθόν στην ομάδα της Καστοριάς όταν ήταν στη Γ΄ Εθνική και μάλιστα με επιτυχία. Επίσης ο κ. Δημητριάδης έχει ασχοληθεί και με το γυναικείο μπάσκετ και μάλιστα σε επίπεδο Α1.

Ο νέος τεχνικός θα βαδίσει σε γνώριμα μονοπάτια αφού έχουν ξανασυνεργαστεί οι δύο πλευρές, με τελευταία του συνεργασία με το Άργος να είναι τη περίοδο 2008-2009 όταν η ομάδα του τα είχε πάει αρκετά καλά και συγκεκριμένα είχε βγει όγδοη με 15 νίκες και 11 ήττες.

Στην ομάδα ο κ. Δημητριάδης θα συναντήσει και πάλι και κάποιους από τους παίκτες που είχε και τότε όπως ο Φάνης Γκόγκος, ο Δημήτρης Καραμήτσος, Νίκος Παντελίδης.