Ντεμπούτο στη Γ΄ Εθνική θα κάνει αύριο ο Μαρμαράς αγωνιζόμενος μάλιστα στην έδρα της επίσης νεοφώτιστης ομάδας της Αγίας Βαρβάρας η οποία προέρχεται από την επιτυχία της μέσα στην Αναγέννηση. Η Φλόγα από τη δική της πλευρά θέλει να αντισταθμίσει το ατυχές αυτό ξεκίνημα με ένα διπλό, που μπορεί να της φανεί χρήσιμο στη συνέχεια, κόντρα στο Πευκοχώρι.

Τοπικό ντέρμπι θα έχουμε στη Θεσσαλονίκη όπου Απόλλων Καλαμαριάς και Μαντουλίδης θα βρεθούν αντιμέτωποι προκειμένου να διεκδικήσουν το πρώτο τους ροζ φύλλο αγώνος για φέτος αφήνοντας πίσω τους ότι έγινε στη πρεμιέρα.

Αντίθετα, ο Μακεδονικός έχει πολύ καλές…αναμνήσεις από τη πρώτη αγωνιστική η οποία του είχε φέρει τους πρώτους νικηφόρους βαθμούς και θέλει να επαναλάβει την επιτυχία αυτή επικρατώντας του μαχητικού Ορφέα Ν. Σκοπού.

Η ΧΑΝΘ μετά τη πολύ καλή εμφάνιση της πρεμιέρας, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της μέσα στην δυναμική Ελευθερούπολη ενώ σε καμία περίπτωση δεν θέλουν οι Τιτάνες Δράμας να επιστρέψουν στη Κομοτηνή να τους αναγκάσει σε ενδεχόμενη εντός
έδρας απώλεια.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Αγ. Βαρβάρα – Μαρμαράς (ΔΑΚ Ποταμουδιών, 18:00)
Πευκοχώρι – Αναγέννηση Φλόγας (Ν. Τριγλίας, 18:00)
Ελευθερούπολη – ΧΑΝΘ (Ελευθερούπολης, 18:00)
Μακεδονικός – Ορφέας Ν. Σκοπού (Μακεδονικού, 18:00)
Απόλλων Καλ. – Μαντουλίδης (ΔΑΚ Καλαμαριάς, 18:00)
Τιτάνες Δράμας – Κομοτηνή (Δράμας, 18:00)
ρεπό: Κομοτηνή