Παρουσίασε την ομάδα

Σε μία λιτή εκδήλωση στο ξενοδοχείο “AMALIAS” πραγματοποιήθηκε το αθλητικό gala του Κόροιβου Αμαλιάδας κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε η παρουσίαση των χορηγών και της νέας φανέλας.

Το αγωνιστικό τμήμα και η διοίκηση υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους, μεταξύ των οποίων ήταν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιάννης Κουτσούκος και ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης, εκπρόσωποι των χορηγών και φίλοι του Κόροιβου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Λαγός, καλωσόρισε τους καλεσμένους και δήλωσε: «Διοργανώσαμε αυτή την εκδήλωση προκειμένου να σας ευχαριστήσουμε για την συμπαράστασή σας, σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες. Παράλληλα είναι μία καλή ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα έξω από την πίεση των αγώνων».

Εκ μέρους των αθλητών, ο Δημήτρης Αποστολόπουλος, ευχαρίστησε τους χορηγούς για τη στήριξη που προσφέρουν στο σύλλογο.

Από την πλευρά του ο ο Δήμαρχος Ήλιδας, Γιάννης Λυμπέρης, στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε δεσμεύτηκε ότι θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Κόροιβου ανέλαβε: «Ως πρώτος πολίτης αυτού του νέου Δήμου θέλω και εγώ να ευχαριστήσω τους χορηγούς της ομάδας και να δεσμευθώ ότι όπως τόσα χρόνια βρίσκομαι δίπλα σε αυτή την ομάδα, έτσι θα συνεχίσω να βοηθάω και τώρα παρά τις δυσκολίες των καιρών».