Παρουσίασε τη φανέλα του ο Εθνικός

ethnikos-parousiasiΝέα κατηγορία με νέα φανέλα! Ο Εθνικός παρουσίασε την Παρασκευή στο εστιατόριο Αmigos την καινούργια του φανέλα και  με «παρών» να δίνουν όλοι οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο αλλά και ο ισχυρός άντρας του συλλόγου Βασίλης Δέρβος. 

Ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ, Δημήτρης Καραφαντής καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους αναφέροντας: «Θέλω να ευχαριστήσω το μπαρ-εστιατόριο Amigos για την συνεργασία που θα έχουμε φέτος, τον Ντίνο και τον Γιώργο Μαλτεζάκη, τον Αντώνη Πρίντεζη κα την Μαρία Ζώτου, την LEGEA και τον Μιχάλη Ζαφείρη για το υλικό που θα προσφέρει,το προπονητικό τιμ και τους παίκτες. Μαζί τους τα λέμε  καθημερινά στις προπονήσεις αλλά εδώ είναι πιο επίσημα. Θέλω να έχουμε υγεία. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Εθνικός είναι  στην Α2. Μπορεί να μην έχουμε βαριά φανέλα, αλλά έχουμε βαρύ όνομα. Στόχος μας είναι κάθε Σάββατο να κάνουμε ό,τι καλύτερο για τη νίκη».

Στη συνέχεια μίλησε ο αρχηγός, Γιώργος Κουκάς «Ευχαριστώ το Amigos για τη συνεργασία. Δεν έχω πολλά να πω. Είμαστε μια καινούρια ομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε τον κόσμο υπερήφανο. Εχω πίστη στην ομάδα και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά», ενώ ακολούθησε ο δεύτερος αρχηγός Κώστας Μαχαίρας : «Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά του με εστιατόριο Amigos. Εύχομαι να έχουμε υγεία, γιατί η Α2 είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα».

Την  παράσταση για μία ακόμα φορά έκλεψε ο  «Εθνικάρας» λέγοντας «Α1 να σε δω και να τρελαθώ. Εθνικάραααα».

ethnikos-parousiasi2