Παρουσίαση της νέας φανέλας

gentikoule.gr

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο “Αστόρια” ,  ο ΟΦΗ παρουσίασε τους χορηγούς του και την φανέλα, με ευχή όλων να αποδειχτεί γούρικη.

Χορηγοί της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ θα είναι η εταιρεία «Καράτζης» η εταιρεία Veloudas (φίλτρα πόσιμου νερού),  το ξενοδοχείο Astroria Capsis και η Grand  Pizza.

Πρώτος το λόγο πήρε ο  υπεύθυνος τμήματος μπάσκετ Μάνος Ξημέρης: «Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω πρώτο τον κ. Σπυριδάκη, ο οποίος συμπληρώνει 45 χρόνια προσφοράς στο σωματείο. Ευχαριστούμε την οικογένεια Καράτζη για την όλη προσφορά της στο σύλλογο, τους αδερφούς Μπαλτζάκη και τον κ. Βελούδα για την στήριξη που μας παρέχουν. Θα ήταν παράλειψη βέβαια να μην ευχαριστήσω και τους μικρούς χορηγούς που συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια».

Μετά τον Μάνο Ξημέρη ακολούθησε ο ο γενικός γραμματέας του ΟΦΗ, Παναγιώτης Σπυρικάκης, ο οποίος δήλωσε: «Kαλή επιτυχία στην ομάδα. Χαίρομαι ιδιαίτερα που υπάρχουν άνθρωποι που συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια και συμβάλουν όλοι με τον τρόπο τους. Υγεία και να έχουμε μια καλή χρονιά. Και τώρα να ξεκίναγα μετά από 45 χρόνια στο χώρο θα έκανα. Έχουμε μια δύσκολη χρονιά. Αυτό που έχω να πω στους παίκτες είναι να παίξουν για τον εαυτό τους και την φανέλα που φοράνε».

O αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Παναγιώτης Αντωνακάκης από την πλευρά του τόνισε: «Είναι σημαντικό που υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν την ομάδα μας.  Η ομάδα  του μπάσκετ έχει δυναμική και μπορεί να τα καταφέρει. Μεταφέρω τους χαιρετισμούς του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ κ. Ξημέρη, ο οποίος μαζί με τον δήμαρχο Ηρακλείου και τα  μέλη της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι στην Αθήνα για την δικαστική μάχη που δίνει η ΠΑΕ ΟΦΗ. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους κ.κ. Αντ. Κουτάντο και Κ. Τουγλή οι οποίοι εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι στην εκδήλωση και στηρίζουν την προσπάθεια μας».

 Κουτάντος: «Γιατί όχι και Α1»

Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΟΦΗ Αντώνης Κουτάντος τόνισε για την εκδήλωση ότι : «Η ομάδα του μπάσκετ να κάνει μια καλή πορεία και γιατί όχι να πετύχει και την άνοδο της στην Α1 κατηγορία. Η ΠΑΕ ΟΦΗ θα είναι κοντά. Είμαστε μια οικογένεια και  ευχόμαστε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ».

Οι αρχηγοί…

Απο πλευράς παικτών ΟΦΗ μίλησαν οι τρεις αρχηγοί της ομάδας, με πρώτο τον Αλέξη Μπάρδα να δηλώνει: «Eυχαριστούμε τους χορηγούς που συμμετέχουν στην προσπάθεια μας. Τους χρειαζόμαστε για να ανταπεξέλθουμε μέσα στο γήπεδο και στις ανάγκες που έχουμε ώστε να τα βγάλουμε εις πέρας».

Με τη σειρά του ο Σάκης Παναγάκης, τόνισε: «Eίναι πολύ σημαντικό σε μια τέτοια εποχή που ζούμε, σε μια περίοδο κρίσης, να υπάρχουν άνθρωποι που βοηθάνε τον αθλητισμό. Όλοι ψάχνουν  αλλά κανένας δεν βοηθάει. Τους ευχαριστούμε πολύ και πιστεύω πως θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες όλων».

Μιλώντας για τους χορηγούς ο Πρόδρομος Τσερκιτσόγλου ανέφερε: «Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας. Να έχουμε υγεία και μια καλή χρονιά και να τους κάνουμε περήφανους».

Με τη σειρά του ο τεχνικός του ΟΦΗ, Βαγγέλης Βλάχος μιλώντας για τους χορηγούς είπε: «Σε αυτήν την εποχή που ζούμε δεν είναι εύκολο να βρείς χορηγούς. Τους θέλουμε δίπλα μας για την προσπάθεια που θα κάνουμε ώστε  να μην μας λείψει τίποτε. Ελπίζω η χρονιά να έχει υγεία και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της ” ενώ ερωτώμενος για το αυριανό παιχνίδι με την Ελευσίνα δήλωσε: “Παίζουμε με μια ομάδα που πάνω κάτω έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Η πρεμιέρα κρύβει πάντα παγίδες. Είναι πιθανό να έχουμε κάποιο άγχος, όμως αυτό ξεπερνιέται στο πεντάλεπτο. Είχαμε ένα διάστημα κενό μετά το παιχνίδι με τις Σέρρες καθώς είχαμε αρκετούς τραυματισμούς. Τις τελευταίες μέρες ήρθε και ο Νίκος (σημ. Ορφανός) και μας βοηθάει και αυτός στην προπονήσεις. Είναι σημαντικό για εμάς να μας βοηθήσει αυριο ο κόσμος, να νιώσει ο αντίπαλος την δύναμη της έδρας και πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε».