Παρουσίαστηκε το Ρέθυμνο

Χθες το βράδυ σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ΑΓΟΡ, με το «παρών» να δίνουν διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Σαραντινός ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία στους παίκτες και το προπονητικό τιμ, ενώ καλωσόρισε τον Στέργιο Κουφό και τους νέους παίκτες τονίζοντας ότι στόχος της ομάδας είναι να παίξει όμορφο μπάσκετ.

Επίσης σημείωσε ότι φέτος προέχει η οικονομική εξυγίανση του συλλόγου, η ανάπτυξη των ακαδημιών και η συνεργασία με τον Δήμο για την δημιουργία ενός νέου κλειστού γυμναστηρίου μια και το «Μελίνα Μερκούρη» έχει σχεδόν κορεστεί.

Εν το μεταξύ, αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα «Κοινωνικής ευθύνης» του Ρέθυμνου, με τις εκδηλώσεις «Βάλτο Αγόρι μου» τα Χριστούγεννα (χορηγός το ΤΑΧ. ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ) και τις εκδηλώσεις «Cyta Σουτ… από την περιφέρεια» (χορηγός CYTA).

Με τη σειρά του ο τεχνικός του ΑΓΟΡ,  Στέργιος Κουφός δήλωσε ότι είναι τρεις φορές τιμή του που βρίσκεται στον πάγκο του Ρέθυμνο και καλωσόρισε με την σειρά του τα νέα παιδιά της ομάδας.  Παράλληλα, ευχήθηκε υγεία και υποσχέθηκε ότι όλοι θα δώσουν, αυτός, οι συνεργάτες του αλλά και οι παίκτες τον καλύτερο τους εαυτό αυτήν την χρονιά.