Παρουσιάζει την Α2 η ΕΟΚ

Με την αλλαγή σκυτάλης στα διοικητικά δρώμενα της ΕΟΚ, μία νέα εποχή στο ελληνικό μπάσκετ και δη την Α2 φαίνεται ότι “χαράζει”. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι της ομοσπονδίας, που θα κάνουν τα “αποκαλυπτήρια” της κατηγορίας την Τετάρτη 5/10 στις 12:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα Τύπου του κεντρικού σταδίου ΟΑΚΑ (θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι στο YouTube της ΕΟΚ).

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:
“Μία νέα εποχή αρχίζει για την Α2 Εθνική κατηγορία και οι «συστάσεις» θα γίνουν την Τετάρτη 5/10 στις 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα Τύπου του κεντρικού σταδίου ΟΑΚΑ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θα παρουσιάσει το ανανεωμένο πρωτάθλημα το οποίο από το 1986 είναι ο «προθάλαμος» της μεγάλης κατηγορίας και έχει τροφοδοτήσει το ελληνικό μπάσκετ με σημαντικές στιγμές και όμορφες ιστορίες αθλητών, ομάδων και ξεχωριστών γεγονότων.

Πλέον, η Α2 γυρίζει σελίδα, προχωράει σε ριζικές αλλαγές για τη βελτίωση και την πρόοδό της, αποκτά υποστηρικτές και προσδοκά να καλύψει τις απαιτήσεις των πρωταγωνιστών και των φιλάθλων σε όλη τη χώρα”.