«Παρών σε όλα τα επίπεδα το μπάσκετ»

Για το σεμινάριο του ΣΕΠΚ “Αθήνα 2013” και τις επιτυχίες του μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα μίλησε ο Δημήτρης Πρίφτης στο Sport24.gr. «Το μπάσκετ παρόλες τις δυσκολίες που εμφανίζονται ως κοινωνικό φαινόμενο πια, όλο και πιο έντονα τον τελευταίο καιρό, είναι παρών σε όλα τα επίπεδα. Αυτό φαίνεται από την παρουσία του σε επίπεδο συλλόγων και εθνικών ομάδων, αλλά και μέσα από την γενικότερη δραστηριότητα όλων εκείνων που το υπηρετούν και το αγαπούν» ήταν τα πρώτα λόγια του πρώην προπονητή του Ικάρου Καλλιθέας.

«Ο ΣΕΠΚ μας δίνει τη δυνατότητα μέσα από την οργάνωση του καθιερωμένου καλοκαιρινού Διεθνούς Σεμιναρίου να ενημερωθούμε και ταυτόχρονα να βρούμε την ευκαιρία να συναναστραφούμε μεταξύ μας. Η εξέλιξη και η επιμόρφωση είναι υποχρέωση μας, για να συνεχίσουμε κρατάμε την ποιότητα στη δουλειά μας σε υψηλό επίπεδο. Να φρεσκάρουμε τις γνώσεις μας, να βρούμε καινούργια ερεθίσματα με σκοπό να γίνουμε ακόμη πιο χρήσιμοι σε εκείνους που συνεργαζόμαστε καθημερινά στο γήπεδο, τους παίκτες δηλαδή» συνέχισε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Αναφερόμενος στο “Αθήνα 2013” τόνισε: «Οι φετινοί ομιλητές, οι οποίοι προέρχονται από διαφορετικούς χώρους, πρωταθλήματα και φιλοσοφίες, καθώς και η θεματολογία, νομίζω εξασφαλίζουν ένα ενδιαφέρον μπασκετικό τριήμερο». Επίσης, μίλησε και για τις επιτυχίες των Ελλήνων προπονητών στην Ευρώπη, με επίκεντρο τις πορείς του Γιώργου Μπαρτζώκα και του Αργύρη Πεδουλάκη, με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα… «Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος εκπροσωπήθηκε με τον καλύτερο τρόπο και με απόλυτη επιτυχία στις δύο καλύτερες ομάδες της χώρας» είπε ο Πρίφτης.