“Παρούσα” όλη η Σύρος για τους Βετεράνους

Ασφυκτικά γέμισε το κλειστό γυμναστήριο «Δημήτριος Βικέλας» για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος Βετεράνων και τους Παλαίμαχους με τον Άρη Σύρο με τελικό αποτέλεσμα το 106-61.

Οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στο γήπεδο προσφέροντας πλούσιο θέαμα, ενώ η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική, αφού το γήπεδο γέμισε ασφυκτικά. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε και τον σκοπό του αγώνα, που ήταν καθαρά φιλανθρωπικός για την ενίσχυση της Στέγης Ανηλίκων Σύρου.

Ο κόσμος χειροκρότησε τις παλιές μεγάλες δόξες του ελληνικού μπάσκετ που κάποτε μας έκαναν όλους να πανηγυρίσουμε, να φωνάξουμε και να βγούμε στους δρόμους με σημαίες. Μπάνε Πρέλεβιτς, Γιώργος Σιγάλας, Νίκος Μπουντούρης, Νάσος Γαλακτερός, Γιάννης Γιαννούλης, Νίκος Σιούτης και άλλοι παλιοί αστέρες του μπάσκετ, ξεδίπλωσαν και πάλι το ταλέντο τους μέσα στο γήπεδο, που όσο χρόνια κι αν περάσουν δεν πρόκειται να τους εγκαταλείψει. Απέναντί τους, οι παλαίμαχοι του Άρη Σύρου, που μόνο από την πρωτοβουλία που πήραν να φέρουν στο νησί την Εθνική Βετεράνων, είναι άξιοι συγχαρητηρίων και επαίνων.

Μεταξύ των διαιτητών της αναμέτρησης ήταν και ο παλιός διεθνής διαιτητής, Στέλιος Συμεωνίδης. Πριν από την έναρξη του αγώνα έγινε απονομή τιμητικών πλακετών σε αθλητές και διαιτητές. Όμορφες στιγμές στην εξέδρα προσέφερε η μασκότ του αγώνα, το χταπόδι των παλαιμάχων του Άρη Σύρου. Ιδιαίτερο χρώμα, έδωσαν οι χορεύτριες της σχολής Μάκη Μπέτση.

Πηγή: http://cyclades24.gr