Παύλος Αχής και… τυπικά

Η απόκτηση του Παύλου Αχή από το Ψυχικό ήταν γνωστή εδώ και λίγες μέρες με τη νεοφώτιστη ομάδα να επιβεβαιώνει και τυπικά τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση:

«Η Α.Ε. Ψυχικού ανακοινώνει την απόκτηση του Παύλου Αχή (24, 1μ90), ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο Παύλος Αχής είναι 24 ετών και με ύψος 1μ90 αγωνίζεται με την ίδια άνεση στις θέσεις «2» και «3». Είναι προϊόν των ακαδημιών του συλλόγου μας, πριν μετακομίσει στο Δούκα. Με τη φανέλα των «μπλε» αγωνίστηκε αδιάλειπτα από το 2004 μέχρι το 2012 (σε Α2 και Β’ Εθνική), οπότε και αναχώρησε για την Αγγλία προκειμένου να σπουδάσει. Φέτος το καλοκαίρι επέστρεψε στη χώρα μας και έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Ψυχικού, στο οποίο θα συναντήσει τον αδερφό του, Ντίνο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή των συμβολαίων τόνισε: «Έχω πολλή όρεξη για δουλειά μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω σπουδών. Θα προσπαθήσω να επανέλθω σε φουλ αγωνιστική κατάσταση το συντομότερο δυνατό προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», ενώ αναφερόμενος στο πέρασμά του από τον Δούκα, είπε: «Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω την οικογένεια του Δούκα και ιδιαίτερα τους κόουτς Γιάννη Γιαννόπουλο και Στάθη Κούκη για όλες τις ωραίες στιγμές που περάσαμε μαζί τα προηγούμενα χρόνια».