Πείσμα για άμεση ανάκαμψη

Αφορμή στάθηκε η τελευταία ήττα στον Εύοσμο αλλά και στο πως αυτή ήρθε, αφού η Αγία Παρασκευή έχασε τον έλεγχο του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο. Οι τρεις ήττες πείσμωσαν του ανθρώπους της ομάδας και πλέον σκοπός τους είναι η άμεση ανάκαμψη.

Αναλυτικά:

«Η νέα ήττα της ΚΑΠ από τον Αίαντα Ευόσμου έφερε εκ νέου προβληματισμό και κατήφεια στις τάξεις της ομάδας, αλλά και περισυλλογή, πείσμα για άμεση ανάκαμψη και διάθεση ανασύνταξης, ενόψει μάλιστα του κυριακάτικου άκρως επικίνδυνου εντός έδρας αγώνα με τον Διαγόρα Ρόδου.

Στην προπόνηση της Τρίτης παίκτες και προπονητές έμειναν παραπάνω από δύο ώρες στα αποδυτήρια, ανέλυσαν το βίντεο του αγώνα στον Εύοσμο, επισημάνθηκαν τα λάθη και είχαν μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα συν και τα πλην της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας. Φυσικά επικεντρώθηκαν στο τί δεν πάει καλά μέχρι σήμερα προκειμένου να διορθωθούν τα κακώς κειμένα και η Αγία Παρασκευή να δείξει το αληθινό της πρόσωπο. Παράλληλα, το τεχνικό δίδυμο Χατζηπανηγύρη-Διδάχου δουλεύει και στο κομμάτι της ψυχολογίας των παικτών, η οποία είναι πεσμένη έπειτα και από τις τέσσερις ήττες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Εξάλλου, οι προπονητές πιστεύουν πολύ στις ικανότητες και την ποιότητα του φετινού ρόστερ, θεωρούν ότι η θέση της ΚΑΠ στον βαθμολογικό πίνακα είναι πλασματική και ότι θα πρέπει να κάνουν τα πάντα προκειμένου αυτό να διαφοροποιηθεί…

Η διοίκηση, από τη μεριά της, στηρίζει απόλυτα τους προπονητές -οι οποίοι τυγχάνουν της αμέριστης εμπιστοσύνης της, όπως άλλωστε και οι παίκτες- και βρίσκεται όπως πάντοτε στο πλευρό της ομάδας…

Στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής, η ομάδα μας θα δώσει σήμερα φιλικό στο Ίλιον με αντίπαλο την τοπική Ένωση. Ο αγώνας έχει οριστεί για τις 18.30.

Είναι σίγουρο ότι πολύ σύντομα η ΚΑΠ θα ανακάμψει και θα δείξει το αληθινό της πρόσωπο! Εξάλλου δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν σε αυτήν και το υλικό της!

Πάμε γερά και με ανεβασμένο το ηθικό δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα!».