Τα βασικά “γρανάζια” που έφεραν τον Άθλο Αλεξάνδρειας στη Γ’ εθνική θα συνεχίζουν ν’ απαρτίζουν μέρος της “μηχανής” της ομάδας! Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε μία πεντάδα ανανεώσεων, κρατώντας τους Σιτσάνη, Γκεκόπουλο, Τσαρούχα, Μούτσα και Αγγελοστογιάννη στο ρόστερ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
“ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ!!!
Πέντε από τους βασικούς πρωταγωνιστές της περσινής άκρως επιτυχημένης χρονιάς ανανέωσαν την παρουσία τους στην ομάδα μας και θα ηγηθούν και φέτος στη Γ’ Εθνική κατηγορία της προσπάθειας του Άθλου μας.
Κατ’ αρχάς ο αρχηγός Μιχάλης Σιτσάνης δηλώνει έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση και με το πλούσιο ταλέντο του θα είναι από τους στυλοβάτες της ομάδας.
Ο υπαρχηγός Κωστής Γκεκόπουλος θα θωρακίσει για τρίτη χρονιά τη ρακέτα μας και θα δώσει άπειρες μάχες σε επίθεση και άμυνα.
Ο βασικός πόιντ γκαρντ κι ένας από τους πλέον απαραίτητους γέννημα θρέμμα της ομάδας αθλητής ο 19χρονος Διονύσης Τσαρούχας θα έχει και φέτος σημαντικό ρόλο στην ομάδα.
Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας ομάδας εφήβων του συλλόγου μας Άρης Μουτσα, παιδί κι αυτός των ακαδημιών μας, θα έχει σημαντικό ρόλο στην ανδρική ομάδα παίρνοντας ακόμη περισσότερες ευκαιρίες.
Τέλος ο Άκης Αγγελοστογιάννης που πέρσι ήταν το πολυβόλο από τα 6.75 και παρότι έφηβος και ρούκι στην ομάδα μας κέρδισε με το σπαθί του θέση πρωταγωνιστικού παίχτη στην πορεία της ομάδας!
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και επιτυχίες!!!”.