Πεντάδα απόντων στην προετοιμασία του ΑΓΣΙ!

Μία πεντάδα απουσιών μετράει στις προπονήσεις του ο ΑΓΣΙ, με τον προπονητή της Σοφοκλή Τσουκανέλη να περιμένει πως και πώς την επιστροφή των δύο απ’ τους πέντε, ώστε να μπορέσει να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα. Ήδη από σήμερα θα τεθεί στη διάθεση του τεχνικού ο Τσιρώνης, ενώ επαγγελματικοί λόγοι είναι εκείνοι που «κρατούν» μακριά τους Κοττίκα, Τόνη και Κόντη. Ο τελευταίος επέστρεψε απ’ την Αμερική όπου είχε βρεθεί το τελευταίο διάστημα κι αναμένεται κι αυτός να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Τσουκανέλη, ενώ πιο δύσκολη είναι η κατάσταση με τον στρατευμένο Μάκη.

Το πρόγραμμα, πάντως του ΑΓΣΙ συνεχίζεται με διπλές προπονήσεις, ενώ ο Τσουκανέλης στο πρόσφατο φιλικό που έδωσε η ομάδα του (με αντίπαλο τη Νικόπολη Πρέβεζας, την οποία και νίκησε με 86-43) είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και παίκτες της εφηβικής ομάδας.

Σε κυκλοφορία τα διαρκείας

Έτοιμα, τέλος προς διάθεση είναι και τα εισιτήρια διαρκείας του ΑΓΣΙ για τη σεζόν 2012 – 2013 με τιμές 20 και 50 ευρώ. Η διοίκηση του συλλόγου θέτει κίνητρο στην απόκτησή τους, καθώς με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας ο κάτοχος εξασφαλίζει και έκπτωση 15% για αγορές  υποδημάτων και έκπτωση 20% για την αγορά ρουχισμού σε κατάστημα αθλητικών ειδών στην πόλη!