Πενταζίδης: «Καλούμαστε να λύσουμε κάποια θέματα», Παπαδόπουλος: «Κερδίσαμε δίκαια»

Η Ελευεθρούπολη ήταν η νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι με την Καβάλα φτάνοντας τις τέσσερις συνεχόμενες νίκης. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι δύο προπονητής μίλησα για το παιχνίδι, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να αναφέρει.

«Ηταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Είχε χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι. Να δώσω συγχαρητήρια στην Καβάλα για τη μέχρι τώρα πορεία της, πιστεύω ότι θα έχει καλύτερη συνέχεια. Οσον αφορά το παιχνίδι περιορίσαμε τα ατού της Καβάλας, περιορίσαμε πολύ τον Armstead και στη δημιουργία και στην εκτέλεση… Το ίδιο και με τον Αμπατζά. Πήγαμε πολύ καλά στα πικ εν ρολ και κρατήσαμε ψηλά το ρυθμό του παιχνιδιού. Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια».

Από τη δική του πλευρά ο Νίκος Πενταζίδης, δήλωσε. «Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στην Ελευθερούπολη ήταν μία δίκαιη νίκη…Ήταν σε πολύ καλή μέρα οι περιφερειακοί της Ελευθερούπολης, σκόραραν πολλά τρίποντα σε αντίθεση με εμάς . Καλούμαστε να λύσουμε κάποια θέματα αυτή τη στιγμή και κάποιες καταστάσεις που μας έχουν επηρεάσει στην ομάδα, ειδικά με τη μάνα ενός παιδιού που είναι στο νοσοκομείο. Δεν έχουμε καλή ψυχολογία, ήταν δύσκολη εβδομάδα και στην προπόνηση. Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο, πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα», τόνισε ο προπονητής της Καβάλας.