Περί μπαλών και μεταγραφών…

Στην εταιρία ΣΠΟΣΑ Ε.Π.Ε. θα πρέπει να απευθυνθούν οι ομάδες της ΕΣΚΑ προκειμένου να προμηθευτούν μπάλες για την επόμενη σεζόν, όπως γνωστοποίησε η Ενωση. Παράλληλα, η ΕΣΚΑ έκανε και μία διευκρίνηση που αφορά τις μεταγραφές των ομάδων…

Οι ανακοινώσεις της ΕΣΚΑ:

«Σας ενημερώνουμε ότι αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε μπάλες molten με μεγάλη έκπτωση επικοινωνήστε με την εταιρεία ΣΠΟΣΑ Ε.Π.Ε. (Λεωφ.Βουλιαγμένης 43,Γλυφάδα) και ενημερώστε ότι είστε σωματείο-μέλος της Ε.Σ.Κ.Α.»

«Σας γνωρίζουμε ότι μετά την απόφαση του Δ.Σ.της Ε.Ο.Κ. που δίνει την δυνατότητα στα σωματεία να πραγματοποιήσουν έως τέσσερις μεταγραφές αθλητών, εφ΄όσον δεν έχουν συμπληρώσει τον αριθμό δέκα, έως και 48 ώρες πριν (κατά περίπτωση) την έναρξη των πρωταθλημάτων, για να μην δημιουργηθεί σύγχυση καθώς έχουν ήδη τυπωθεί και αποσταλεί οι ετικέτες ανανέωσης των δελτίων για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, σας γνωρίζουμε πως για κάθε μεταγραφή που θα αποστέλλουν από τώρα και στο εξής, απαραίτητη προυπόθεση για να πραγματοποιηθεί είναι να επιστρέφουν την ετικέτα ανανέωσης στην Ε.Ο.Κ.».