«Το ταξίδι απέχει μερικές ώρες»

tsapas

Μέσα σε έξι χρόνια ο Φάρος Κερατσινίου βρέθηκε από τη Β΄ ΕΣΚΑΝΑ στη Β΄ Εθνική και ενδεχομένως στην Α2, αρκεί να νικήσει το προσεχές Σάββατο τους Μαχητές Δόξας Πεύκων, στον αγώνα μπαράζ ανόδου. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου ματς, βέβαια, η επιτυχία είναι δεδομένη για την ομάδα του Κερατσινίου.

Η διοίκηση και ο Βαγγέλης Τσάπας προσωπικά θέλησαν να δώσουν συγχαρητήρια τόσο στην Κύμη για την άνοδο της, όσο και στον Πανερυθραϊκό για την 3η θέση. Παράλληλα, ζήτησαν από τον κόσμο της ομάδας να τους ακολουθήσει στον Βόλο και να τους δώσουν δύναμη να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε χθες η κανονική διάρκεια της Β Εθνικής. Μιας κανονικής διαρκείας που μας βρήκε στην 2η θέση του πρωταθλήματος 2 βαθμούς πίσω από την Αξία πρωταθλήτρια Κύμη, την οποία θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχηθούμε στους ανθρώπους της ομάδας της Κύμης ότι καλύτερο για το μέλλον και 5 βαθμούς μπροστά από την τρίτη της κατηγορίας μας Νέα Ερυθραία, τους οποίους ανθρώπους της θέλουμε επίσης να συγχαρούμε για την επιτυχία τους.

Το ταξίδι μας προς το όνειρο την αποδοχή και την καθιέρωση που ξεκίνησε πριν 6 χρόνια από την Β” ΕΣΚΑΝΑ κι έχει γράψει μέχρι στιγμής τρεις ανόδους και τρία κύπελλα ΕΣΚΑΝΑ απέχει μερικές ώρες από το η ιστορία να γράψει και την 4η άνοδο όπου αυτή η ομάδα που με πολύ κόπο, χτίστηκε πολύ αγάπη και πολύ μεράκι να παίζει από του χρόνου στην Α2 Εθνική κατηγορία και να ανήκει στις 28 καλύτερες ομάδες του Ελληνικού Μπάσκετ.

Περιμένουμε όλους αυτούς τους φίλους μας που μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια από την εξέδρα σε όλους τους σημαντικούς αγώνες που δώσαμε αυτά τα 6 χρόνια να έρθει μαζί μας στον Βόλο την Κυριακή (17/5) να μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε το ταξίδι μας…».