Περιμένουν την απάντηση του Λιόγα…

Η ΑΕΚ φέρεται να έχει χτυπήσει την… πόρτα του Δημήτρη Λιόγα για ν’ αναλάβει το τιμόνι της ομάδας και στον Γυμναστικό περιμένουν να μάθουν ποια θα είναι η απάντησή του σε αυτή την πρόταση. Μάλιστα αυτή την απάντηση την περιμένουν τη Δευτέρα 17/10, επισημαίνοντας ότι «… ανάλογα της απάντησής του, θα ξεκινήσει ο Γυμναστικός τις διαδικασίες για την ανεύρεση νέου προπονητή, ο οποίος θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις, που θα ταιριάζουν με τις φιλοδοξίες και τους στόχους που έχει θέσει για φέτος η ομάδα του Γυμναστικού που δεν είναι άλλοι από την άνοδο στην Β΄ Εθνική κατηγορία».

Σύμφωνα, πάντως, με τα όσα υποστηρίζουν στον Γυμναστικό «… από την πλευρά της ομάδας ποτέ δεν τέθηκε ζήτημα απομάκρυνσής του, για οποιοδήποτε λόγο, και όσον αφορά για την περιβόητη πρόταση μείωσης των αποδοχών που αναφέρουν κάποια δημοσιεύματα, αυτή έγινε προς όλους τους παίκτες, στους οποίους προτάθηκαν και υπογράφηκαν καινούργια συμβόλαια, αφού όλοι συμφώνησαν να συνεχίσουν στην ομάδα, για την νέα αγωνιστική χρονιά, με καινούργιους οικονομικούς όρους».

Προσθέτουν δε ότι «… στον κύριο Λιόγα δεν έχει γίνει καμία επίσημη μείωση αποδοχών, ακόμη ούτε έχει υπογραφεί κάποιο καινούργιο συμβόλαιο μαζί του.
Η διοίκηση του Γυμναστικού δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένη από την συνεργασία μέχρι τώρα με τον κύριο Λιόγα, ο οποίος έχει κάνει μια θαυμάσια προετοιμασία και απόλυτα επαγγελματική δουλειά, στην ομάδα, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμη για το πρωτάθλημα».

Βέβαια υπάρχει κι η επισήμανση που αναφέρει ότι εάν ο προπονητής θέλει ν’ αποχωρήσει προκειμένου ν’ αναλάβει την ΑΕΚ, «… αυτό είναι κάτι που η διοίκηση του Γυμναστικού αδυνατεί να ελέγξει και το κυριότερο δεν μπορεί να παρέμβει», συμπληρώνοντας: «Ο κάθε προπονητής έχει τις δικές του προσωπικές φιλοδοξίες, και αυτό είναι σίγουρα θεμιτό, αλλά και η κάθε ομάδα ανεξαρτήτου κατηγορίας, έχει την δική της ιστορία και τις δικές της φιλοδοξίες, και η ομάδα της Χαλκίδας φέτος παρ’ όλα τα οικονομικά προβλήματα και τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν γενικά, έχει βάλει πολύ ψηλά την πήχη στους  στόχους  της».

Οι επόμενες ώρες, λοιπόν, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον Γυμναστικό, κυρίως διότι η ομάδα –όπως και οι άλλες της κατηγορίας –έχουν μπει στην τελική ευθεία πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο εάν ο Δημήτρης Λιόγας αποφασίσει ν’ αποχωρήσει, να βρεθεί άμεσα αντικαταστάτης…