«Περιμένω να τιμωρηθεί ο Χολαργός»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος της Νήαρ Ηστ, Δημήτρης Χαμαϊδης “ευχαριστώντας” το Χολαργό για τη φιλοξενία, ενώ παράλληλα ζητά από τον εισαγγελέα να κινήσει τις απαραίτητες ενέργειας ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Αναλυτικά:

«Η φιλοξενία σας ήταν υπέροχη. Ένας φίλαθλος κατά τύχη, ο γιος του προπονητή μας κυρίου Καρνέση με 10 ράμματα από άγνωστους κατά δηλώσεις σας φίλαθλους. Ο άλλος γιος του προπονητή μας έφυγε από το γήπεδο μόνο με κάτι κλωτσιές και μπουνιές ενώ εγώ στάθηκα τυχερός με κανά δυο μπουνιές.

Ευχαριστώ επίσης την αστυνομία Χολαργού για το ότι δεν υπήρχε στο γήπεδο. Είναι μοντέρνα μέτρα αυτά αντιμετώπισης της βίας. Και τώρα βέβαια χωρίς την παρουσία αστυνομίας πως θα γίνει έκθεση για να τιμωρηθεί ο Χολαργός;

Κύριοι άρχοντες της ΕΟΚ αυτό θέλετε από το πρωτάθλημα;

Προκαλώ τον εισαγγελέα να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Είμαι εδώ επώνυμα και περιμένω να καταθέσω. Δεν κρύβομαι πίσω από τις κουκούλες. Απλά περιμένω να τιμωρηθεί ο Χολαργός για βία και τραυματισμούς προς φίλαθλους. Ειδάλλως πως θα αντιμετωπίσετε άλλες τέτοιες ενέργειες με το δεδικασμένο του Χολαργού; Κανένα μέτρο προστασίας. Όλοι οι φίλαθλοι μαζί που ακούστηκε αυτό;

Τέλος να ευχαριστήσω και τους άρχοντες του αγώνα που ξεκούρασαν 5 παίχτες μας με 5 φουλ για να μπορέσει ο προπονητής μας να δώσει χρόνο συμμετοχής στα 18 χρόνια μας. 5 ΠΑΙΧΤΕΣ 5 ΦΑΟΥΛ; ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΑ 18ΧΡΟΝΙΑ.

Ας είναι, καλή μπασκετική χρονιά κύρια ΕΟΚ,
ΧΑΜΑΪΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.».