Περιορισμένη η διαθεσιμότητα στις κάρτες διαρκείας της ΝΕΜ

Μεγάλη… μάχη αναμένεται να δοθεί από τους φίλους της ΝΕ Μεγαρίδας, προκειμένου ν’ αποκτήσουν τις κάρτες διαρκείας ενόψει της νέας περιόδου. Κι αυτό διότι το τμήμα marketing και η διοίκηση θα κυκλοφορήσουν προς διάθεση μόνο 100 συνολικά κάρτες διαρκείας, όπως έκαναν γνωστό! Η περιορισμένη διαθεσιμότητα θα είναι τόσο για τα gold vid court side tickets, όσο και για τα silver season ticket cards…

Αναλυτικά η διαθεσιμότητα των καρτών διαρκείας όπως το αναλύει το τμήμα marketing έχει ως εξής: «Μόνο 50 gold vip court side tickets & 50 silver season ticket cards για εφέτος η Ν.Ε.Μ..

Άλλα κόλπα φέτος από το Τμήμα Marketing της “φλόγας” 🔥 που κυκλοφόρησε προς διάθεση ΜΟΝΟ 100 συνολικά κάρτες διαρκείας!

Οι 50 απ’ αυτές είναι τα περιζήτητα πλέον gold vip court side tickets, που αφορούν σε πολυθρόνες μέσα στο παρκέ της NEM BC ARENA, σε απόσταση αναπνοής από τους αθλητές & συμπεριλαμβάνουν & ένα πολύ δυνατό πακέτο δώρων στους κατόχους τους από όλα τα προϊόντα της ομάδας.

Οι υπόλοιπες 50 είναι οι silver season ticket cards, που αφορούν σε επιλεγμένες θέσεις στο κεντρικότερο σημείο της NEM BC ARENA.

Οι τιμές είναι 350€ για τα gold & 200€ για τα silver & από το Τμήμα Marketing κυκλοφόρησε ότι θα κρατηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις κρατήσεις.
Φυσικά όλοι οι παλαιοί κάτοχοι των gold θα έχουν την δυνατότητα να ανανεώσουν τις κάρτες τους.
Να υπενθυμίσουμε ότι στην περσινή Covid season είχαν πουληθεί πάνω από 250 κάρτες διαρκείας γεγονός που κάνει τις μόνο 100 φετινές ήδη ανάρπαστες!

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Όλες οι κάρτες είναι αυστηρά προσωπικές & αφορούν στην ελεύθερη είσοδο στην NEM BC ARENA μόνο του κατόχου τους.

Πληροφορίες για την ανανέωση ή αγορά σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. & στους υπαλλήλους της ομάδας.

Εκ του «Τμήματος Marketing».