Πετρόπουλος: «Δεν θα μας αποπροσανατολίσει η νίκη»

Εστειλε… σπίτι τους Περιστεριώτες και τους φιλάθλους του Απόλλωνα στον … έβδομο ουρανό! Ο Γιώργος Πετρόπουλος ήταν αυτός που 3” πριν από το τέλος πήρε τη μπάλα και την πέταξε έξω από τα 6.75 διαμορφώνοντας το 103-102 υπέρ των «μελανόλευκων».

Ο 31χρονος φόργουορντ, συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις  -ήταν πολύ καλός και στο προηγούμενο ματς με το Ηράκλειο- χαρίζοντας στον Απόλλωνα στιγμές από τα πιαλιά.

Ο φόργουορντ των Πατρινών μίλησε στο ΣΠΟΡFM Πάτρας 96.3, καταθέτοντας τις σκέψεις του, λίγες μόνο ώρες μετά το παιχνίδι:

«Είναι από τις πιο ωραίες φάσεις σε ένα παιχνίδι, να σκοράρεις στο τελευταίο δευτερόλεπτο και να δίνεις την νίκη στην ομάδα σου και να δίνεις χαρά. Μπορεί πολύ εύκολα να μην έμπαινε το σουτ και τα πράγματα να ήταν τότε, διαφορετικά. Για αυτό είναι και τόσο ξεχωριστές αυτές οι στιγμές», αναφέρει αρχικά ο Γιώργος Πετρόπουλος, ενώ στη συνέχεια έκανε ένα φλας μπακ:

«Μου έχει ξανασυμβεί να πετυχαίνω το τελευταίο σουτ, το έχω ξανακάνει. Oταν έπαιζα στο Περιστέρι με αντίπαλο την ΜΕΝΤ, για την Α2. Τότε πέτυχα δίποντο που έδωσε την νίκη».

«Ήταν γενικά ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και πολύ καλό για την ομάδα μας. Το Περιστέρι κατέβηκε στον αγώνα έτοιμο και με πλήρες ρόστερ. Oσο σε φόρμα είμαστε εμείς, άλλα τόσο πρέπει να έχουν και οι αντίπαλοι μας. Αφού έχουμε κάνει την ίδια προετοιμασία».

Στη συνέχεια ο παίκτης των πατρινών αναφέρθηκε στο επίπεδο της προετοιμασίας που βρίσκονται: « Δεν έχουμε φτάσει όμως ακόμα στο καλύτερο επίπεδό που μπορούμε. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στην ομάδα. Το σημαντικό όμως είναι ότι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Δεν χρειαζόμαστε χρόνο προσαρμογής. Ξέρουμε που πατάμε. Ξέρουμε πως σκέφτονται οι συμπαίκτες μας».

Τέλος, όσον αφορά τη συνέχεια, ο Πετρόπουλος δήλωσε: « Δεν θα μας αποπροσανατολίσει η χθεσινή νίκη, ούτε θα μας παρασύρει. Στην ομάδα εκτός από τους μικρούς σε ηλικία παίκτες, υπάρχουν και παιδιά, έμπειρα, που ξέρουν ότι σε έναν αγώνα κυπέλλου όσο καλά και να παίξεις, στο τέλος της χρονιάς δεν θα μετρήσει.  Εχουμε τον Ίκαρο την Κυριακή και μετά την άλλη εβδομάδα, πάλι ταξίδι στον Πιερικό για το πρωτάθλημα. Πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση».