Πετυχημένη επέμβαση για Παναγάκη, επιστρέφει ο Μπαλάφας

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη ο Σάκης Παναγάκης χθες το πρωί. Ο 28χρονος πλέι μέικερ θα παραμείνει στην Αθήνα για τον επόμενο μήνα για να παρακολουθείται από τον γιατρό που τον χειρούργησε.

Ωστόσο στον ΟΦΗ υπάρχει και ένα ευχάριστο και αυτό είναι η επιστροφή του Κώστα Μπαλάφα

Αναλυτικά:

«Την Κυριακή το πρωί στο “Υγεία” στην Αθήνα, από τον γιατρό κ.Νικολάου, χειρουργήθηκε  με επιτυχία ο πλέει μέικερ της ομάδας μας, Σάκης Παναγάκης.

Ο παίκτης του ΟΦΗ, τραυματίστηκε όταν στο help screen των αντιπάλων, “έπεσε”  στον ψηλό της αντίπαλης   ομάδας, με αποτέλεσμα  να κόψει τους συνδέσμους που συνδέουν την κλείδα με τον ώμο. Οι γιατροί στο Νοσοκομείο Άργους που μεταφέρθηκε αρχικά, συνέστησαν να μπει άμεσα στο χειρουργείο .

Έτσι, χθες  το πρωί χειρουργήθηκε επιτυχώς. Για τον επόμενο μήνα ο Σάκης Παναγάκης θα παραμείνει στην Αθήνα ώστε να παρακολουθείται από το γιατρό, ενώ θα χρειαστεί περίπου δυόμιση με τρεις μήνες για να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Στα ευχάριστα αναμένεται αυτήν την εβδομάδα με το Λαύριο η επιστροφή στου Κώστα Μπαλάφα, που θα φορέσει ξανά τα χρώματα της ομάδας μας καθώς  μπήκε στις προπονήσεις και ακολουθεί ένα μέρος μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας μας. Ο Τρικαλινός αθλητής μας  έχει να αγωνιστεί από τις 9 Οκτωβρίου στις Σέρρες με τον Ίκαρο.

Από την άλλη ξεκίνησε ελαφριά τρέξιμο και ο Δημήτρης Καραδολάμης, που αναμένεται να επανέλθει στην ενεργό δράση, μετά την  διακοπή της αγωνιστικής περιόδου την περίοδο των εορτών».